Nytårsløjer

Nytårsaften er en fest. Og med nytårsløjer fra Silvan kan du sætte den helt rigtige stemning. Du finder alt fra bordbomber, konfettirør og knallerter til stjernekastere, slips med lys, nytårshatte og meget andet udklædning. Du kan også udfordre gæsterne i selskabsspil som beer pong, flaskehalsen peger, bordbowling og meget mere.

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Sæt stemningen med festlige nytårsløjer

Til nytår må stemningen godt være lidt løftet – og det klarer du let med nytårsløjer fra Silvan. Du finder nemlig alt i udstyr til en sjov og festlig aften. Om du er til sjov udklædning som nytårshatte, hårpynt og slips med lys eller til de gode gamle bordbomber og knallerter, finder du det her. Du kan også give dig i kast med fine stjernekastere, der kan bruges både ude og inde af store som små. Hvis der skulle være en aften, hvor løjerne får frit spil, er det nytårsaften.

Skyd det nye år ind med bordbomber og knallerter

For mange er det ikke rigtig nytårsaften uden bordbomber. Og sådan har vi det også i Silvan. Derfor har vi et bredt udvalg af sjove og farverige bordbomber. Du finder både bordbomber med glimmer, i neonfarver, med læber og bowlerhatte og meget mere. Også knallerter og trækbomber får du rig mulighed for at pryde nytårsbordet med. Hvis du ikke helt kan beslutte dig, har vi også blandede sortimentsposer, hvor du både får rysler, truthorn, knallerter og trækbomber. Der er altså lidt for enhver, når det kommer til sjove nytårsløjer, der er med til at gøre den store aften rigtig festlig.

Sjove selskabslege til årets sidste aften

For mange hænger nytårsaften uløseligt sammen med våde genstande og højt humør. Vil du gerne tilføje noget ekstra til festen? Eller vil du have inspiration til en sjov måde at lære nye mennesker at kende på? I Silvan kan du købe forskellige typer selskabsspil, der kan hjælpe jer til at få en ekstra sjov nytårsaften – både med og uden alkohol. Du finder bl.a. klassikeren, beer pong, der altid er et hit, når der skal gang i stemningen. Der er altså noget for enhver smag, uanset om du er til shots eller sodavand. Med de rigtige selskabsspil kommer ingen til at kede sig og nedtællingen til det nye år går lidt hurtigere.