Passionsblomst, Passiflora caerulea, Ø13 cm

  • Placeres i sol/halvskygge
  • Vandes regelmæssigt
  • Gødes ca. hver fjerde vanding i vækstperioden
  • Ø: 13 cm
<h2>Karakteristisk og iøjnefaldende passionsblomst til haven</h2><p>Denne smukke passionsblomst er en eksotisk klatreplante, der har karakteristiske blomster. Slyngplantens blade er mørkegrønne, glinsende og dybt lappede med fem lober, der ligner en hånd. De iøjnefaldende blomster er hvide til lyseblå og har en karakteristisk krans af mørkere blå eller lilla filamenter omkring midten. Efter blomstringen kan denne sommerblomst producere aflange, orange-gule frugter, der er spiselige.<br><br>Passiflora caerulea foretrækker en placering i sol og delvis skygge i løbet af dagen, og den skal udplantes i veldrænet havejord. Planten skal vandes regelmæssigt især i vækstperioden, og du kan med fordel gøde den hver fjerde vanding.</p>
Have & fritid / Blomster, planter & krukker / Haveplanter
99,95
99.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Karakteristisk og iøjnefaldende passionsblomst til haven

Denne smukke passionsblomst er en eksotisk klatreplante, der har karakteristiske blomster. Slyngplantens blade er mørkegrønne, glinsende og dybt lappede med fem lober, der ligner en hånd. De iøjnefaldende blomster er hvide til lyseblå og har en karakteristisk krans af mørkere blå eller lilla filamenter omkring midten. Efter blomstringen kan denne sommerblomst producere aflange, orange-gule frugter, der er spiselige.

Passiflora caerulea foretrækker en placering i sol og delvis skygge i løbet af dagen, og den skal udplantes i veldrænet havejord. Planten skal vandes regelmæssigt især i vækstperioden, og du kan med fordel gøde den hver fjerde vanding.

Tekniske spec attributer

Diameter13 cm
GødningHver fjerde vanding i vækstperioden
Højde40-45 cm
JordVeldrænet havejord
PlaceringSol/halvskygge
SortPassiflora caerulea
VandingRegelmæssigt
Varenummer7300#9864591

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)48
Pakkelængde (cm)20
Pakkevægt (kg)0.4
Pakkebredde (cm)20