Plastmo Plast, Bøjning, 60°, grå

  • Med 60°–vinkel
  • Passer til Plastmo Plast
  • 25 års holdbarhedsgaranti
  • Ø: 75 mm
<h2>60°-bøjning til Plastmos tagrendesystem</h2><p>Når du skal i gang med at etablere et tagrendesystem, skal du sikre dig, at du har alle elementer inden opstart for korrekt samling af systemet. Her for du denne bøjning med 60°-vinkel, der bruges til at skabe en overgang mellem dit tudstyk og nedløbsrør. Vær opmærksom på, at du skal anvende 2 bøjninger, såfremt du ikke kan montere nedløbsrøret direkte på tudstykket. Du skal bruge lidt ekstra af dit nedløbsrør mellem bøjningerne. Desuden kan du finde bøjningen med forskellige vinkler – vælg den, der passer til dit tagrendesystem.<br><br>Denne bøjning er fremstillet af PVC og kommer i farven grå. Brug bøjningen, uanset hvor du bor, da den kan modstå luftforurening, ekstremt lave temperaturer, solens UV-stråler og saltholdig luft i kystområder. Derudover anbefaler vi, at du benytter <a href="https://www.silvan.dk/plastmo-tagrendelim-til-plast?id=9200-3128683">Plastmos tagrendelim til plast</a>, når du skal i gang med at samle dit tagrendesystem fra Plastmo. På den måde opnår du et pænt slutresultat med diskrete og tætte samlinger.</p><br><h2>Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning</h2><p>Benyt vores <strong><a href=https://www.plastmo.dk/beregnere/tagrendeberegner?embed=silvan>tagrendeberegner</a></strong> til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.</p>
Byggematerialer / Tagrender / Tagrende tilbehør
Diameter
60,95
60.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

60°-bøjning til Plastmos tagrendesystem

Når du skal i gang med at etablere et tagrendesystem, skal du sikre dig, at du har alle elementer inden opstart for korrekt samling af systemet. Her for du denne bøjning med 60°-vinkel, der bruges til at skabe en overgang mellem dit tudstyk og nedløbsrør. Vær opmærksom på, at du skal anvende 2 bøjninger, såfremt du ikke kan montere nedløbsrøret direkte på tudstykket. Du skal bruge lidt ekstra af dit nedløbsrør mellem bøjningerne. Desuden kan du finde bøjningen med forskellige vinkler – vælg den, der passer til dit tagrendesystem.

Denne bøjning er fremstillet af PVC og kommer i farven grå. Brug bøjningen, uanset hvor du bor, da den kan modstå luftforurening, ekstremt lave temperaturer, solens UV-stråler og saltholdig luft i kystområder. Derudover anbefaler vi, at du benytter Plastmos tagrendelim til plast, når du skal i gang med at samle dit tagrendesystem fra Plastmo. På den måde opnår du et pænt slutresultat med diskrete og tætte samlinger.


Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning

Benyt vores tagrendeberegner til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.

Tekniske spec attributer

Diameter75 mm
FarveGrå
Grader60°
MaterialePVC
Varenummer9200#1093624

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)8
Pakkelængde (cm)23
Pakkevægt (kg)0.15
Pakkebredde (cm)8