Plastmo Plast, Bøjning, 75°, hvid

  • Med 75°–vinkel
  • Passer til Plastmo Plast
  • 25 års holdbarhedsgaranti
  • Ø: 90 mm
<h2>Bøjning der danner en overgang fra tudstykke til nedløbsrør</h2><p>Skal du til at have monteret tagrender på dit hus, men mangler du en bøjning? Så får du her en bøjning til ’’Plastmo Plast’’-tagrendesystem – bøjningen er produceret af PVC og er i farven hvid. Bøjninger er med til at skabe en overgang fra dit tudstykke til dit nedløbsrør. Bøjning med 75°-vinkel - fås i flere størrelser. Husk at du altid bør bruge 2 bøjninger, medmindre du kan montere dit nedløbsrør direkte på tudstykket.</p><br><h2>Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning</h2><p>Benyt vores <strong><a href=https://www.plastmo.dk/beregnere/tagrendeberegner?embed=silvan>tagrendeberegner</a></strong> til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.</p>
Byggematerialer / Tagrender / Tagrende tilbehør
Diameter
93,95
93.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Bøjning der danner en overgang fra tudstykke til nedløbsrør

Skal du til at have monteret tagrender på dit hus, men mangler du en bøjning? Så får du her en bøjning til ’’Plastmo Plast’’-tagrendesystem – bøjningen er produceret af PVC og er i farven hvid. Bøjninger er med til at skabe en overgang fra dit tudstykke til dit nedløbsrør. Bøjning med 75°-vinkel - fås i flere størrelser. Husk at du altid bør bruge 2 bøjninger, medmindre du kan montere dit nedløbsrør direkte på tudstykket.


Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning

Benyt vores tagrendeberegner til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.

Tekniske spec attributer

Diameter90 mm
FarveHvid
Grader75°
MaterialePVC
Varenummer9200#1746288

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)10
Pakkelængde (cm)23
Pakkevægt (kg)0.15
Pakkebredde (cm)8