Plastmo Plast, Ekspansionsstykke m/gennemløb, sort

  • Monteres mellem nedløb eller geringer
  • Med gennemløb
  • Passer til Plastmo Plast tagrendesystem
  • PVC – 25 års holdbarhedsgaranti
<h2>Sort ekspansionsstykke til tagrendesystemet fra Plastmo</h2><p>Har du besluttet, at du gerne vil have monteret et tagrendesystem på huset? Og er du derfor på udkig efter alle elementerne dertil? Så kan du her få et ekspansionsstykke med gennemløb. Du skal bruge ekspansionsstykket mellem enten nedløb eller geringer. Hvis du har mere end 18 m mellem nedløbene, skal du tilføje et ekspansionsstykke mellem disse. Derudover skal du have et ekspansionsstykke mellem 2 geringer, hvis du har mere end 8 m mellem dem. Du får her et ekspansionsstykke, som passer til Plastmo Plast tagrendesystemet i sort. Du kan finde det i størrelserne, som nedløbene er i.<br><br>Du får her et ekspansionsstykke, som er fremstillet af PVC, og den er i farven sort. Derfor kan du anvende stykket, lige meget hvor du bor. Dette kommer af, at ekspansionsstykket ikke bliver påvirket af saltholdig luft – ej heller luftforurening. Derudover tåler det store mængder af sne og is samt ekstremt lave temperaturer. Hvis du gerne vil have flotte samlinger og et super-flot slutresultat på tagrendesystemet, så anbefaler vi, at du bruger <a href="https://www.silvan.dk/plastmo-tagrendelim-til-plast?id=9200-3128683">Plastmos tagrendelim til plast</a>.</p><br><h2>Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning</h2><p>Benyt vores <strong><a href=https://www.plastmo.dk/beregnere/tagrendeberegner?embed=silvan>tagrendeberegner</a></strong> til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.</p>
Byggematerialer / Tagrender / Tagrende tilbehør
Passer til
104,95
104.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Sort ekspansionsstykke til tagrendesystemet fra Plastmo

Har du besluttet, at du gerne vil have monteret et tagrendesystem på huset? Og er du derfor på udkig efter alle elementerne dertil? Så kan du her få et ekspansionsstykke med gennemløb. Du skal bruge ekspansionsstykket mellem enten nedløb eller geringer. Hvis du har mere end 18 m mellem nedløbene, skal du tilføje et ekspansionsstykke mellem disse. Derudover skal du have et ekspansionsstykke mellem 2 geringer, hvis du har mere end 8 m mellem dem. Du får her et ekspansionsstykke, som passer til Plastmo Plast tagrendesystemet i sort. Du kan finde det i størrelserne, som nedløbene er i.

Du får her et ekspansionsstykke, som er fremstillet af PVC, og den er i farven sort. Derfor kan du anvende stykket, lige meget hvor du bor. Dette kommer af, at ekspansionsstykket ikke bliver påvirket af saltholdig luft – ej heller luftforurening. Derudover tåler det store mængder af sne og is samt ekstremt lave temperaturer. Hvis du gerne vil have flotte samlinger og et super-flot slutresultat på tagrendesystemet, så anbefaler vi, at du bruger Plastmos tagrendelim til plast.


Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning

Benyt vores tagrendeberegner til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.

Tekniske spec attributer

Bredde145 mm
Dybde90 mm
FarveSort
MaterialePVC
Passer tilTagrende str. 11
Varenummer9200#1732007

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)16.5
Pakkelængde (cm)9
Pakkevægt (kg)0.143
Pakkebredde (cm)14.5