Plastmo Zink, Ekspansionstudstykke, Ø90 mm

  • Bruges til tagrender over 36 m
  • Passer til Plastmo Zink
  • 25 års holdbarhedsgaranti
  • Til tagrende str. 12
<h2>Få skabt en overgang mellem tagrende og nedløbsrør</h2><p>Skal du i gang med at have monteret et tagrendesystem? Så kan du her få et ekspansionstudstykke, som du skal bruge ved alle nedløb, hvis din tagrende er over 36 m. Ekspansionstudstykket er med til at danne en overgang mellem tagrenden og nedløbsrøret, så du får ledet vandet fra taget og ned i kloakken, eller ud på græsset. Ekspansionstudstykket her måler Ø90 mm, og det fås til forskellige størrelse tagrender.<br><br>Ekspansionstudstykket, som du finder her, er fremstillet af 0,7 titanzink. Og derfor vil det med tide vise en grålig mat patina. Men du kan anvende det, uanset hvilket område du bor i. Men områder, hvor der er saltholdig luft, vil levetiden blive kortere. Du kan anvende <a href="https://www.silvan.dk/plastmo-tagrendelim-til-metal?id=9400-5360695">Plastmos tagrendelim til metal</a> til monteringen, for at få tætte og diskrete samlinger.</p><br><h2>Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning</h2><p>Benyt vores <strong><a href=https://www.plastmo.dk/beregnere/tagrendeberegner?embed=silvan>tagrendeberegner</a></strong> til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.</p>
Byggematerialer / Tagrender / Tagrende tilbehør
Passer til
374,95
374.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Få skabt en overgang mellem tagrende og nedløbsrør

Skal du i gang med at have monteret et tagrendesystem? Så kan du her få et ekspansionstudstykke, som du skal bruge ved alle nedløb, hvis din tagrende er over 36 m. Ekspansionstudstykket er med til at danne en overgang mellem tagrenden og nedløbsrøret, så du får ledet vandet fra taget og ned i kloakken, eller ud på græsset. Ekspansionstudstykket her måler Ø90 mm, og det fås til forskellige størrelse tagrender.

Ekspansionstudstykket, som du finder her, er fremstillet af 0,7 titanzink. Og derfor vil det med tide vise en grålig mat patina. Men du kan anvende det, uanset hvilket område du bor i. Men områder, hvor der er saltholdig luft, vil levetiden blive kortere. Du kan anvende Plastmos tagrendelim til metal til monteringen, for at få tætte og diskrete samlinger.


Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning

Benyt vores tagrendeberegner til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.

Tekniske spec attributer

DiameterØ90 mm
FarveZink
MaterialeTitanzink
Passer tilTagrende str. 12
Varenummer9400#5781867

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)15.8
Pakkelængde (cm)15.6
Pakkevægt (kg)0.255
Pakkebredde (cm)24