Plastmo Plast, Gering til udvendige hjørner, 90°

  • Til samling af tagrender på udvendige hjørner på 90°
  • Med integreret samlestykke
  • Passer til Plastmo Plast tagrendesystem
  • PVC – 25 års holdbarhedsgaranti
<h2>90°-gering til udvendige hjørner med integreret samlestykke</h2><p>På udkig efter alle elementerne til et tagrendesystem fra Plastmo? Så er det vigtigt, at du får samlet alle de rigtige elementer. Her får du en gering, som passer til udvendige hjørner, og den har en vinkel, der måler 90°. Men du kan finde den i forskellige størrelser, og derved passer til forskellige tagrendesystemer. Derudover passer geringen til det hvide ”Plastmo Plast”-tagrendesystem. Den er integreret med et samlestykke, som gør monteringen nemmere for dig.<br><br>Du finder her en gering, som er produceret af PVC og kommer i farven hvid. Dette betyder, at uanset hvor du bor, så kan du anvende denne. For materialet kan kapere al slags vejr. Herunder tåler det store is- og snemængder, samt ekstremt lave temperaturer. Det bliver ikke påvirket af hverken luftforurening eller saltholdig luft. Og hvis du gerne vil have en diskret og tæt samling, anbefaler vi, at du bruger <a href="https://www.silvan.dk/plastmo-tagrendelim-til-plast?id=9200-3128683">Plastmos tagrendelim til plast</a> til montering.</p><br><h2>Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning</h2><p>Benyt vores <strong><a href=https://www.plastmo.dk/beregnere/tagrendeberegner?embed=silvan>tagrendeberegner</a></strong> til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.</p>
Byggematerialer / Tagrender / Tagrende tilbehør
Passer til
124,95
124.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

90°-gering til udvendige hjørner med integreret samlestykke

På udkig efter alle elementerne til et tagrendesystem fra Plastmo? Så er det vigtigt, at du får samlet alle de rigtige elementer. Her får du en gering, som passer til udvendige hjørner, og den har en vinkel, der måler 90°. Men du kan finde den i forskellige størrelser, og derved passer til forskellige tagrendesystemer. Derudover passer geringen til det hvide ”Plastmo Plast”-tagrendesystem. Den er integreret med et samlestykke, som gør monteringen nemmere for dig.

Du finder her en gering, som er produceret af PVC og kommer i farven hvid. Dette betyder, at uanset hvor du bor, så kan du anvende denne. For materialet kan kapere al slags vejr. Herunder tåler det store is- og snemængder, samt ekstremt lave temperaturer. Det bliver ikke påvirket af hverken luftforurening eller saltholdig luft. Og hvis du gerne vil have en diskret og tæt samling, anbefaler vi, at du bruger Plastmos tagrendelim til plast til montering.


Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning

Benyt vores tagrendeberegner til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.

Tekniske spec attributer

FarveHvid
Grader90°
MaterialePVC
Passer tilTagrende str. 11
Varenummer9200#1747484

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)10
Pakkelængde (cm)30
Pakkevægt (kg)0.267
Pakkebredde (cm)30