Plastmo Arkitekt Stål Plus, Gering til udvendige hjørner, 90°

  • Til samling af tagrender på udvendige hjørner på 90°
  • Anvend 2 samlestykker pr. gering
  • Passer til Plastmo Arkitekt Stål Plus tagrendesystem
  • 0,7 mm kvalitetsstål – 25 års holdbarhedsgaranti
<h2>Samling af dine tagrender</h2><p>Har du længe overvejet, om du skal have etableret et tagrendesystem fra Plastmo på huset? Så er det vigtigt, at du får samlet alle elementerne dertil, inden du begynder at montere. Og her kan du finde en gering til udvendige hjørner med en vinkel på 90°. Geringen passer derudover sammen med ”Plastmo Arkitekt Stål Plus”-tagrendesystemet, som har størrelse 14. Du vil kunne finde geringer, som kan bruges til ud- og indvendige hjørner, og det er derfor vigtigt, at du inden monteringen, forsikrer dig om, hvilke du skal bruge. Derudover skal du bruge 2 samlestykker pr. gering.<br><br>Denne ”Plastmo”-gering er produceret af 0,7 mm kvalitetsstål, hvor den efterfølgende har fået en mat overflade belægning. Denne belægning består af magnesium, aluminium og zink. Du får derfor her en gering, som har en unik beskyttelse mod korrosion. Derudover tåler den al slags vejr, men helt ude ved Vestkysten, vil dens levetid blive forkortet. Og hvis du gerne vil have tætte samlinger, kan du bruge <a href="https://www.silvan.dk/plastmo-tagrendelim-til-metal?id=9400-5360695">Plastmos tagrendelim til metal</a> til monteringen.</p><br><h2>Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning</h2><p>Benyt vores <strong><a href=https://www.plastmo.dk/beregnere/tagrendeberegner?embed=silvan>tagrendeberegner</a></strong> til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.</p>
Byggematerialer / Tagrender / Tagrende tilbehør
929,95
929.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Samling af dine tagrender

Har du længe overvejet, om du skal have etableret et tagrendesystem fra Plastmo på huset? Så er det vigtigt, at du får samlet alle elementerne dertil, inden du begynder at montere. Og her kan du finde en gering til udvendige hjørner med en vinkel på 90°. Geringen passer derudover sammen med ”Plastmo Arkitekt Stål Plus”-tagrendesystemet, som har størrelse 14. Du vil kunne finde geringer, som kan bruges til ud- og indvendige hjørner, og det er derfor vigtigt, at du inden monteringen, forsikrer dig om, hvilke du skal bruge. Derudover skal du bruge 2 samlestykker pr. gering.

Denne ”Plastmo”-gering er produceret af 0,7 mm kvalitetsstål, hvor den efterfølgende har fået en mat overflade belægning. Denne belægning består af magnesium, aluminium og zink. Du får derfor her en gering, som har en unik beskyttelse mod korrosion. Derudover tåler den al slags vejr, men helt ude ved Vestkysten, vil dens levetid blive forkortet. Og hvis du gerne vil have tætte samlinger, kan du bruge Plastmos tagrendelim til metal til monteringen.


Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning

Benyt vores tagrendeberegner til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.

Tekniske spec attributer

Bredde160 mm
Dybde70 mm
FarveStål
Materiale0,7 mm kvalitetsstål
Passer tilTagrende str. 14
Varenummer9400#1866101

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)10
Pakkelængde (cm)7
Pakkevægt (kg)0.8
Pakkebredde (cm)16