Plastmo Plast, Grenrør, 60°, hvid

  • Bruges til at samle 2 nedløb i et nedløbsrør
  • Bøjning med 60°–ændring
  • Passer til Plastmo Plast tagrendesystem
  • PVC – 25 års holdbarhedsgaranti
<h2>Du kan samle 2 nedløb i 1 med et grenrør</h2><p>Skal du have monteret tagrender på dit hus? Så skal du huske at finde alle elementerne inden montering. Her får du et grenrør, som du vil skulle bruge, hvis du skal samle 2 nedløb i 1, som skal videre i den samme kloak. Grenrøret her ændres med 60° – derfor gør det, det muligt for dig at samle nedløb, som kommer fra vidt forskellige vinkler. Du kan også finde grenrøret i forskellige størrelser, så husk at find den størrelse, som passer til projektet.<br><br>Du får her et ’’Plastmo Plast’’-grenrør, som er fremstillet af PVC. Materialet gør, at du kan montere det, uanset hvor du bor, da det tåler al slags vejr. Grenrøret kan tåle store mængder af is og sne, samtidig med at det kan tåle ekstremt lave temperaturer. Derudover bliver det heller ikke påvirket af hverken saltholdig luft eller luftforurening. Hvis du gerne vil have en sikker samling, kan du bruge <a href="https://www.silvan.dk/plastmo-tagrendelim-til-plast?id=9200-3128683">Plastmos tagrendelim til plast</a>.</p><br><h2>Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning</h2><p>Benyt vores <strong><a href=https://www.plastmo.dk/beregnere/tagrendeberegner?embed=silvan>tagrendeberegner</a></strong> til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.</p>
Byggematerialer / Tagrender / Tagrende tilbehør
Diameter
304,95
304.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Du kan samle 2 nedløb i 1 med et grenrør

Skal du have monteret tagrender på dit hus? Så skal du huske at finde alle elementerne inden montering. Her får du et grenrør, som du vil skulle bruge, hvis du skal samle 2 nedløb i 1, som skal videre i den samme kloak. Grenrøret her ændres med 60° – derfor gør det, det muligt for dig at samle nedløb, som kommer fra vidt forskellige vinkler. Du kan også finde grenrøret i forskellige størrelser, så husk at find den størrelse, som passer til projektet.

Du får her et ’’Plastmo Plast’’-grenrør, som er fremstillet af PVC. Materialet gør, at du kan montere det, uanset hvor du bor, da det tåler al slags vejr. Grenrøret kan tåle store mængder af is og sne, samtidig med at det kan tåle ekstremt lave temperaturer. Derudover bliver det heller ikke påvirket af hverken saltholdig luft eller luftforurening. Hvis du gerne vil have en sikker samling, kan du bruge Plastmos tagrendelim til plast.


Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning

Benyt vores tagrendeberegner til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.

Tekniske spec attributer

Diameter90/90 mm
FarveHvid
Grader60°
MaterialePVC
Varenummer9200#2230555

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)8
Pakkelængde (cm)31
Pakkevægt (kg)0.267
Pakkebredde (cm)20