Plastmo Plast, Grenrør, 75°, hvid

  • Bruges til at samle 2 nedløb i et nedløbsrør
  • Bøjning med 75°–ændring
  • Passer til Plastmo Plast tagrendesystem
  • PVC – 25 års holdbarhedsgaranti
<h2>Kan samle 2 nedløb i 1</h2><p>Vil du gerne i gang med sætte et tagrendesystem på huset, så du undgår store vandpytter? Så kan du her få et grenrør dertil. Du skal bruge grenrør til at samle 2 nedløb til 1, og på den måde føre dem ud i kloakken sammen – det kan du, fordi grenrøret har 2 ender øverst og kun 1 forneden. Grenrøret ændres med 75°, og derfor er det et oplagt valg for dig, som får nedløb fra 2 forskellige vinkler. Du kan finde dette ’’Plastmo Plast’’-grenrør i flere størrelser.<br><br>Her får du et ”Plastmo Plast”-grenrør, som er fremstillet af PVC. Derfor kan du montere dette, uanset hvor du bor – for det tåler al slags vejr. Grenrøret tåler store mængder af sne og is, samt ekstremt lave temperaturer, selv uden at frostsprænge. Derudover bliver det heller ikke påvirket af luftforurening eller saltholdig luft. Grenrøret passer til "Plastmo Plast"-tagrendesystem i hvid. Få den flotteste og tætteste samling, med <a href="https://www.silvan.dk/plastmo-tagrendelim-til-plast?id=9200-3128683">Plastmos tagrendelim til plast</a>.</p><br><h2>Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning</h2><p>Benyt vores <strong><a href=https://www.plastmo.dk/beregnere/tagrendeberegner?embed=silvan>tagrendeberegner</a></strong> til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.</p>
Byggematerialer / Tagrender / Tagrende tilbehør
Diameter
299,95
299.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Kan samle 2 nedløb i 1

Vil du gerne i gang med sætte et tagrendesystem på huset, så du undgår store vandpytter? Så kan du her få et grenrør dertil. Du skal bruge grenrør til at samle 2 nedløb til 1, og på den måde føre dem ud i kloakken sammen – det kan du, fordi grenrøret har 2 ender øverst og kun 1 forneden. Grenrøret ændres med 75°, og derfor er det et oplagt valg for dig, som får nedløb fra 2 forskellige vinkler. Du kan finde dette ’’Plastmo Plast’’-grenrør i flere størrelser.

Her får du et ”Plastmo Plast”-grenrør, som er fremstillet af PVC. Derfor kan du montere dette, uanset hvor du bor – for det tåler al slags vejr. Grenrøret tåler store mængder af sne og is, samt ekstremt lave temperaturer, selv uden at frostsprænge. Derudover bliver det heller ikke påvirket af luftforurening eller saltholdig luft. Grenrøret passer til "Plastmo Plast"-tagrendesystem i hvid. Få den flotteste og tætteste samling, med Plastmos tagrendelim til plast.


Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning

Benyt vores tagrendeberegner til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.

Tekniske spec attributer

Diameter90/90 mm
FarveHvid
Grader75°
MaterialePVC
Varenummer9200#2230894

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)8
Pakkelængde (cm)31
Pakkevægt (kg)0.267
Pakkebredde (cm)20