Plastmo Plast, Knærør, 90°, hvid

  • Benyttes som overgang fra tudstykke til nedløbsrør
  • Med 90°–bøjning
  • Passer til Plastmo Plast tagrendesystem
  • PVC – 25 års holdbarhedsgaranti
<h2>Skab overgang mellem tagrende og nedløbsrør ved udhæng med knærør</h2><p>Skal du i gang med at finde alle elementer til et ”Plastmo Plast"-tagrendesystem? Så skal du huske at samle alle elementerne for at opnå et flot og holdbart slutresultat. Her får du et knærør, som har en bøjning på 90°. Du skal bruge knærøret for at skabe en overgang mellem tudstykket og nedløbsrøret. Derfor er det super-anvendelig med et knærør, hvis du har et udhæng, og du gerne vil forbinde tagrenden med nedløbsrøret under dette udhæng. Dette knærør passer til ”Plastmo Plast"-tagrendesystem i hvid. Men den findes i forskellige størrelser og farver – find derfor den rigtige størrelse og farve.<br><br>Knærøret er fremstillet af PVC. Dette gør, at du kan anvende det, uanset hvor du bor – for det tåler al slags vejr. Det kommer af, at plastik ikke bliver påvirket af saltholdig luft eller luftforurening. Derudover tåler det også store is- og snemængder, samt ekstremt lave temperaturer. Hvis du gerne vil have diskrete og tætte samlinger på dit tagrendesystem, så anbefaler vi, at du anvender <a href="https://www.silvan.dk/plastmo-tagrendelim-til-plast?id=9200-3128683">Plastmos tagrendelim til plast</a> til samlingen.</p><br><h2>Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning</h2><p>Benyt vores <strong><a href=https://www.plastmo.dk/beregnere/tagrendeberegner?embed=silvan>tagrendeberegner</a></strong> tagrendeberegner til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.</p>
Byggematerialer / Tagrender / Tagrende tilbehør
Diameter
229,95
229.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Skab overgang mellem tagrende og nedløbsrør ved udhæng med knærør

Skal du i gang med at finde alle elementer til et ”Plastmo Plast"-tagrendesystem? Så skal du huske at samle alle elementerne for at opnå et flot og holdbart slutresultat. Her får du et knærør, som har en bøjning på 90°. Du skal bruge knærøret for at skabe en overgang mellem tudstykket og nedløbsrøret. Derfor er det super-anvendelig med et knærør, hvis du har et udhæng, og du gerne vil forbinde tagrenden med nedløbsrøret under dette udhæng. Dette knærør passer til ”Plastmo Plast"-tagrendesystem i hvid. Men den findes i forskellige størrelser og farver – find derfor den rigtige størrelse og farve.

Knærøret er fremstillet af PVC. Dette gør, at du kan anvende det, uanset hvor du bor – for det tåler al slags vejr. Det kommer af, at plastik ikke bliver påvirket af saltholdig luft eller luftforurening. Derudover tåler det også store is- og snemængder, samt ekstremt lave temperaturer. Hvis du gerne vil have diskrete og tætte samlinger på dit tagrendesystem, så anbefaler vi, at du anvender Plastmos tagrendelim til plast til samlingen.


Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning

Benyt vores tagrendeberegner tagrendeberegner til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.

Tekniske spec attributer

Diameter110 mm
FarveHvid
Grader90°
MaterialePVC
Varenummer9200#1748417

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)11.1
Pakkelængde (cm)20
Pakkevægt (kg)0.15
Pakkebredde (cm)20