Plastmo Plast, Ekspansionsstykke u/gennemløb, grå

  • Monteres mellem nedløb eller geringer
  • Uden gennemløb – bruges sammen med tagrende str. 10
  • Passer til Plastmo Plast tagrendesystem
  • PVC – 25 års holdbarhedsgaranti
<h2>Gråt ekspansionsstykke til Plastmo-tagrendesystem</h2><p>Leder du efter alle dele til dit tagrende-projekt med tagrende i størrelse 10? Du finder her dette ekspansionsstykke, som passer netop dertil. Anvend ekspansionsstykket mellem nedløb eller geringer. Du skal være opmærksom på, at hvis der er mere end 18 m mellem dine nedløb, så skal du montere et ekspansionsstykke mellem nedløbene – og hvis der er mere end 8 m mellem 2 geringer, så skal du montere et ekspansionsstykke mellem de 2 geringer. Ekspansionsstykket passer til Plastmo Plast tagrendesystem, og er uden gennemløb.<br><br>Du får her et ekspansionsstykke, som er fremstillet af PVC og er i farven grå. Derfor kan du placere dette, uanset i hvilket område du bor, for materialet kan kapere al slags vejr – uanset om der er saltholdig luft eller luftforurening, der hvor du bor, vil produktet ikke blive påvirket. Hvis du søger diskrete og tætte samlinger, vil <a href="https://www.silvan.dk/plastmo-tagrendelim-til-plast?id=9200-3128683">Plastmos tagrendelim til plast</a> være det bedste bud til samlingen.</p><br><h2>Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning</h2><p>Benyt vores <strong><a href=https://www.plastmo.dk/beregnere/tagrendeberegner?embed=silvan>tagrendeberegner</a></strong> til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.</p>
Byggematerialer / Tagrender / Tagrende tilbehør
96,95
96.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Gråt ekspansionsstykke til Plastmo-tagrendesystem

Leder du efter alle dele til dit tagrende-projekt med tagrende i størrelse 10? Du finder her dette ekspansionsstykke, som passer netop dertil. Anvend ekspansionsstykket mellem nedløb eller geringer. Du skal være opmærksom på, at hvis der er mere end 18 m mellem dine nedløb, så skal du montere et ekspansionsstykke mellem nedløbene – og hvis der er mere end 8 m mellem 2 geringer, så skal du montere et ekspansionsstykke mellem de 2 geringer. Ekspansionsstykket passer til Plastmo Plast tagrendesystem, og er uden gennemløb.

Du får her et ekspansionsstykke, som er fremstillet af PVC og er i farven grå. Derfor kan du placere dette, uanset i hvilket område du bor, for materialet kan kapere al slags vejr – uanset om der er saltholdig luft eller luftforurening, der hvor du bor, vil produktet ikke blive påvirket. Hvis du søger diskrete og tætte samlinger, vil Plastmos tagrendelim til plast være det bedste bud til samlingen.


Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning

Benyt vores tagrendeberegner til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.

Tekniske spec attributer

FarveGrå
MaterialePVC
Passer tilTagrende str. 10
Varenummer9200#1093269

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)8
Pakkelængde (cm)22.5
Pakkevægt (kg)0.255
Pakkebredde (cm)11.5