Plastmo Plast, Rørholder, brun, 2 stk.

  • Bruges til fastgørelse af nedløbsrør på muren
  • Brug samme størrelse som nedløbsrørets størrelse
  • Passer til Plastmo Plast tagrendesystem
  • PVC – 25 års holdbarhedsgaranti
<h2>Monter dine nedløbsrør fast på muren</h2><p>Skal du have sat dine nedløbsrør fast på husets mure? Så kan du her få en rørholder, som egner sig til præcis denne opgave. Du får 2 stk. brune rørholdere i denne pakke. Rørholderen skal du bruge for at få sat dit nedløbsrør ordentlig fast på muren – og du bør sætte dem med en afstand på 2 m – på den måde vil du få det flotteste og mest holdbare resultat. Denne rørholder fås i flere størrelser, alt efter diameteren på nedløbsrøret – vær opmærksom på, at du køber den rigtige rørholder, der passer til dit nedløbsrør. Derudover passer rørholderen til ’’Plastmo Plast’’-tagrendesystem i brun.<br><br>Rørholderen er fremstillet af PVC og er i farven brun. Derfor får du et materiale, som er modstandsdygtig over for al slags vejr. Derfor kan du, uanset hvor du bor, montere denne rørholder, da det ikke bliver påvirket af saltholdigluft eller luftforurening – derudover tåler det også ekstremt lave temperaturer, samt store mængder af is og sne. Hvis du ønsker en afslutning med diskrete og tætte samlinger, så anbefaler vi, at du anvender <a href="https://www.silvan.dk/plastmo-tagrendelim-til-plast?id=9200-3128683">Plastmos tagrendelim til plast</a>.</p><br><h2>Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning</h2><p>Benyt vores <strong><a href=https://www.plastmo.dk/beregnere/tagrendeberegner?embed=silvan>tagrendeberegner</a></strong> til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.</p>
Byggematerialer / Tagrender / Tagrende tilbehør
Diameter
119,95 pr. sæt
119.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Monter dine nedløbsrør fast på muren

Skal du have sat dine nedløbsrør fast på husets mure? Så kan du her få en rørholder, som egner sig til præcis denne opgave. Du får 2 stk. brune rørholdere i denne pakke. Rørholderen skal du bruge for at få sat dit nedløbsrør ordentlig fast på muren – og du bør sætte dem med en afstand på 2 m – på den måde vil du få det flotteste og mest holdbare resultat. Denne rørholder fås i flere størrelser, alt efter diameteren på nedløbsrøret – vær opmærksom på, at du køber den rigtige rørholder, der passer til dit nedløbsrør. Derudover passer rørholderen til ’’Plastmo Plast’’-tagrendesystem i brun.

Rørholderen er fremstillet af PVC og er i farven brun. Derfor får du et materiale, som er modstandsdygtig over for al slags vejr. Derfor kan du, uanset hvor du bor, montere denne rørholder, da det ikke bliver påvirket af saltholdigluft eller luftforurening – derudover tåler det også ekstremt lave temperaturer, samt store mængder af is og sne. Hvis du ønsker en afslutning med diskrete og tætte samlinger, så anbefaler vi, at du anvender Plastmos tagrendelim til plast.


Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning

Benyt vores tagrendeberegner til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.

Tekniske spec attributer

Bredde120 mm
Diameter90 mm
Dybde30 mm
FarveBrun
MaterialePVC
Størrelse2 stk.
Varenummer9200#1558139

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)18
Pakkelængde (cm)3
Pakkevægt (kg)0.14
Pakkebredde (cm)12