Plastmo Plast, Rørholder, Ø75 mm, hvid, 2 stk.

  • Bruges til fastgørelse af nedløbsrør på muren
  • Passer til Plastmo Plast
  • 25 års holdbarhedsgaranti
  • Ø: 75 mm
<h2>Rørholdere til ’’Plastmo Plast’’-tagrendesystem</h2><p>Vil du gerne have sat dine nedløbsrør fast på muren? Så kan du her får rørholdere til denne type af opgave. I denne pakke får du 2 stk. rørholdere, som er i farven hvid. Rørholderne skal du montere sammen med dit nedløbsrør, så det bliver sat ordentlig fast til muren. For at få det flotteste resultat bør du sætte holderne med en afstand på 2 m. Rørholderne skal passe til den diameter, som du har nedløbsrøret i – derfor skal du være opmærksom på at købe alle elementer i samme størrelse. Disse rørholdere passer til ’’Plastmo Plast’’-tagrendesystem.<br><br>Plastmo rørholderen er fremstillet af PVC. Dette betyder, at du kan anvende den, uanset hvor du bor, for den tåler ekstremt lave temperaturer, samt store mængder sne og is. Du kan desuden også bruge rørholderen, hvis du bor steder med luftforurening eller saltholdig luft, da den ikke bliver påvirket. Vi anbefaler at du bruger <a href="https://www.silvan.dk/plastmo-tagrendelim-til-plast?id=9200-3128683">Plastmos tagrendelim til plast</a>, når du skal samle tagrendesystemet.</p><br><h2>Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning</h2><p>Benyt vores <strong><a href=https://www.plastmo.dk/beregnere/tagrendeberegner?embed=silvan>tagrendeberegner</a></strong> til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.</p>
Byggematerialer / Tagrender / Tagrende tilbehør
Diameter
92,95 pr. sæt
92.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Rørholdere til ’’Plastmo Plast’’-tagrendesystem

Vil du gerne have sat dine nedløbsrør fast på muren? Så kan du her får rørholdere til denne type af opgave. I denne pakke får du 2 stk. rørholdere, som er i farven hvid. Rørholderne skal du montere sammen med dit nedløbsrør, så det bliver sat ordentlig fast til muren. For at få det flotteste resultat bør du sætte holderne med en afstand på 2 m. Rørholderne skal passe til den diameter, som du har nedløbsrøret i – derfor skal du være opmærksom på at købe alle elementer i samme størrelse. Disse rørholdere passer til ’’Plastmo Plast’’-tagrendesystem.

Plastmo rørholderen er fremstillet af PVC. Dette betyder, at du kan anvende den, uanset hvor du bor, for den tåler ekstremt lave temperaturer, samt store mængder sne og is. Du kan desuden også bruge rørholderen, hvis du bor steder med luftforurening eller saltholdig luft, da den ikke bliver påvirket. Vi anbefaler at du bruger Plastmos tagrendelim til plast, når du skal samle tagrendesystemet.


Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning

Benyt vores tagrendeberegner til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.

Tekniske spec attributer

Diameter75 mm
FarveHvid
MaterialePVC
SortimentFair pris hver dag
Varenummer9200#2400976

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)4
Pakkelængde (cm)26
Pakkevægt (kg)0.108
Pakkebredde (cm)12