Plastmo Plast, Samlestykke, sort

  • Bruges til at sammensætte 2 tagrender
  • Brug samme størrelse som tagrendens størrelse
  • Passer til Plastmo Plast tagrendesystem
  • PVC – 25 års holdbarhedsgaranti
<h2>Få en flot og elegant samling på dine tagrendeender</h2><p>Har du længe overvejet at montere et tagrendesystem på huset, og er du nu i gang med at kigge efter elementerne? Så har du her fundet et samlestykke, som du skal bruge til at samle 2 tagrender. For ved at bruge et samlestykke får du en elegant og flot samling mellem hver tagrendeende – og derved også får det mest optimale resultat. Du skal også huske at ved andre geringer end 90°, skal du bruge 2 samlestykker pr. gering. Samlestykket, du får her, passer til ’’Plastmo Plast’’-tagrendesystem i sort. Du kan finde samlestykket i forskellige størrelser – derfor bør du dobbelttjekke, hvilken størrelse du skal have den i.<br><br>Hvis du er i tvivl, om hvilket tagrendesystem du kan montere på huset – så vælg PVC. For PVC kan kapere al slags vejr. Så du vil opleve, at det tåler temperaturer, som er ekstremt lave, samtidig med at det kan kapere store mængder af sne og is. Yderligere bliver det heller ikke påvirket af luftforurening eller saltholdig luft. Og her får du et samlestykke, som er fremstillet af PVC, og det kommer i farven sort. Når du skal i gang med at samle hele systemet, kan du bruge <a href="https://www.silvan.dk/plastmo-tagrendelim-til-plast?id=9200-3128683">Plastmos tagrendelim til plast</a>.</p><br><h2>Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning</h2><p>Benyt vores <strong><a href=https://www.plastmo.dk/beregnere/tagrendeberegner?embed=silvan>tagrendeberegner</a></strong> til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.</p>
Byggematerialer / Tagrender / Tagrende tilbehør
Passer til
30,95
30.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Få en flot og elegant samling på dine tagrendeender

Har du længe overvejet at montere et tagrendesystem på huset, og er du nu i gang med at kigge efter elementerne? Så har du her fundet et samlestykke, som du skal bruge til at samle 2 tagrender. For ved at bruge et samlestykke får du en elegant og flot samling mellem hver tagrendeende – og derved også får det mest optimale resultat. Du skal også huske at ved andre geringer end 90°, skal du bruge 2 samlestykker pr. gering. Samlestykket, du får her, passer til ’’Plastmo Plast’’-tagrendesystem i sort. Du kan finde samlestykket i forskellige størrelser – derfor bør du dobbelttjekke, hvilken størrelse du skal have den i.

Hvis du er i tvivl, om hvilket tagrendesystem du kan montere på huset – så vælg PVC. For PVC kan kapere al slags vejr. Så du vil opleve, at det tåler temperaturer, som er ekstremt lave, samtidig med at det kan kapere store mængder af sne og is. Yderligere bliver det heller ikke påvirket af luftforurening eller saltholdig luft. Og her får du et samlestykke, som er fremstillet af PVC, og det kommer i farven sort. Når du skal i gang med at samle hele systemet, kan du bruge Plastmos tagrendelim til plast.


Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning

Benyt vores tagrendeberegner til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.

Tekniske spec attributer

Bredde110 mm
Dybde65 mm
FarveSort
MaterialePVC
Passer tilTagrende str. 10
Varenummer9200#9429804

Mål attributer