Plastmo Plast, Tudstykke, justerbart, Ø75 mm, grå

  • Danner overgang mellem tagrende og nedløbsrør
  • Kan justeres efter behov 0–75°
  • Passer til Plastmo Plast tagrendesystem
  • Ø: 75 mm – PVC – 25 års holdbarhedsgaranti
<h2>Justerbart tudstykke til tagrendesystemet</h2><p>På udkig efter alle de rigtige elementer til et nyt tagrendesystem rundt om huset? Så finder du her et tudstykke, som benyttes til at danne en overgang mellem din tagrende og nedløbsrør. Tudstykket, du får her, er justerbart, og det kan justeres efter behov. Det kan justeres til netop dit projekt – dog mellem 0-75°. Det justerbare tudstykke måler Ø75 mm, og så passer det til ”Plastmo Plast”-tagrendesystem i grå. Du kan finde det i flere forskellige størrelser – vær derfor opmærksom på, at du finder elementerne i de rigtige størrelser.<br><br>Tudstykket her er fremstillet af PVC og er i farven grå. Materialevalget bidrager til, at du kan montere produktet, uanset i hvilket område du bor i. Det skyldes nemlig, at PVC kan kapere al slags vejr, da det ikke vil blive påvirket af saltholdig luft eller luftforurening. Få diskrete og tætte samlinger ved at benytte <a href="https://www.silvan.dk/plastmo-tagrendelim-til-plast?id=9200-3128683">Plastmos tagrendelim til plast</a> til montering for et pænt slutresultat.</p><br><h2>Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning</h2><p>Benyt vores <strong><a href=https://www.plastmo.dk/beregnere/tagrendeberegner?embed=silvan>tagrendeberegner</a></strong> til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.</p>
Byggematerialer / Tagrender / Tagrende tilbehør
Passer til
189,95
189.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Justerbart tudstykke til tagrendesystemet

På udkig efter alle de rigtige elementer til et nyt tagrendesystem rundt om huset? Så finder du her et tudstykke, som benyttes til at danne en overgang mellem din tagrende og nedløbsrør. Tudstykket, du får her, er justerbart, og det kan justeres efter behov. Det kan justeres til netop dit projekt – dog mellem 0-75°. Det justerbare tudstykke måler Ø75 mm, og så passer det til ”Plastmo Plast”-tagrendesystem i grå. Du kan finde det i flere forskellige størrelser – vær derfor opmærksom på, at du finder elementerne i de rigtige størrelser.

Tudstykket her er fremstillet af PVC og er i farven grå. Materialevalget bidrager til, at du kan montere produktet, uanset i hvilket område du bor i. Det skyldes nemlig, at PVC kan kapere al slags vejr, da det ikke vil blive påvirket af saltholdig luft eller luftforurening. Få diskrete og tætte samlinger ved at benytte Plastmos tagrendelim til plast til montering for et pænt slutresultat.


Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning

Benyt vores tagrendeberegner til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.

Tekniske spec attributer

Diameter75 mm
FarveGrå
MaterialePVC
Passer tilTagrende str. 10
Varenummer9200#3238169

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)10
Pakkelængde (cm)15
Pakkevægt (kg)1.07
Pakkebredde (cm)11