Plastmo Sort Arkitekt, Udkaster, Ø90 mm

  • Leder regnvand ud – bruges når ikke du kan tilslutte kloak
  • Skal tilsluttes på nedløbsrør som måler Ø90 mm
  • Passer til "Plastmo Sort Arkitekt"-tagrendesystem
  • Fremstillet af 0,7 mm kvalitetsstål – 25 års holdbarhedsgaranti
<h2>”Sort Arkitekt”-udkaster til når tagrendesystemet ikke skal tilsluttes kloak</h2><p>Skal du ikke have tilsluttet dit tagrendesystem til en kloak, men blot have vandet kastet ud på græsset? Så kan du her finde en udkaster, som passer til nedløbsrør, der måler Ø90 mm, og til selve ”Plastmo Sort Arkitekt”-tagrendesystemet. Du skal blot være opmærksom på, at arealet, som udkasteren skal kaste vand ud på, kan kapere en stor mængde vand.<br><br>Dette konsoljern er fremstillet af 0,7 mm kvalitetsstål, og den har en belægning, som består af magnesium, zink og aluminium, der giver en beskyttelse mod korrosion. Derefter er geringen prælakeret sort, som gør, at den ikke patinerer. Vi anbefaler, at du bruger <a href="https://www.silvan.dk/plastmo-tagrendelim-til-metal?id=9400-5360695">Plastmos tagrendelim til metal</a> til monteringen.</p><br><h2>Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning</h2><p>Benyt vores <strong><a href=https://www.plastmo.dk/beregnere/tagrendeberegner?embed=silvan>tagrendeberegner</a></strong> til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.</p>
Byggematerialer / Tagrender / Tagrende tilbehør
204,95
204.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

”Sort Arkitekt”-udkaster til når tagrendesystemet ikke skal tilsluttes kloak

Skal du ikke have tilsluttet dit tagrendesystem til en kloak, men blot have vandet kastet ud på græsset? Så kan du her finde en udkaster, som passer til nedløbsrør, der måler Ø90 mm, og til selve ”Plastmo Sort Arkitekt”-tagrendesystemet. Du skal blot være opmærksom på, at arealet, som udkasteren skal kaste vand ud på, kan kapere en stor mængde vand.

Dette konsoljern er fremstillet af 0,7 mm kvalitetsstål, og den har en belægning, som består af magnesium, zink og aluminium, der giver en beskyttelse mod korrosion. Derefter er geringen prælakeret sort, som gør, at den ikke patinerer. Vi anbefaler, at du bruger Plastmos tagrendelim til metal til monteringen.


Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning

Benyt vores tagrendeberegner til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.

Tekniske spec attributer

Diameter90 mm
FarveSort
Materiale0,7 mm kvalitetsstål
ModelSort Arkitekt
StørrelseTagrende str. 14
Varenummer9400#2295521

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)9
Pakkelængde (cm)17
Pakkevægt (kg)0.355
Pakkebredde (cm)22