Plastmo Plast, Vandudtag m/flexslange, grafit

  • Leder regnvandet ned i regnvandsbeholder
  • Tilkobles på nedløbsrør og regnvandstønde
  • Brug regnvandet til planter i haven
  • Ø: 75 mm – PVC – 25 års holdbarhedsgaranti
<h2>Opsamling af regnvand til vanding i haven</h2><p>Ønsker du at genbruge regnvand, som du kan bruge til vanding af dine blomster og andre planter i haven? Så kan du påsætte et vandudtag med flexslange på dit tagrendesystem. Du monterer blot vandudtaget på dit nedløbsrør og sætter en regnvandsbeholder (skal tilkøbes) på i den anden ende af vandudtaget – på den måde kan du opsamle regnvand, og effektiv genanvende det til diverse haveprojekter. Nedløbsventilen passer til nedløbsrør, der måler Ø75 mm, og vandudtaget passer til "Plastmo Plast"-tagrendesystem i grafit.<br><br>Du får her et vandudtag, som du kan bruge, uanset hvor du bor, da materialet tåler al slags vejr. For materialet vil ikke blive påvirket af saltholdig luft eller luftforurening samt kan kapere temperatursvingninger og snebelastning. Vandudtaget her, er nemlig fremstillet af PVC, og kommer i farven grafit. Vi anbefaler, at du benytter <a href="https://www.silvan.dk/plastmo-tagrendelim-til-plast?id=9200-3128683">Plastmos tagrendelim til plast</a> under hele monteringsprocessen af tagrendesystemet, som giver dig tætte og diskrete samlinger.</p><br><h2>Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning</h2><p>Benyt vores <strong><a href=https://www.plastmo.dk/beregnere/tagrendeberegner?embed=silvan>tagrendeberegner</a></strong> til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.</p>
Byggematerialer / Tagrender / Tagrende tilbehør
264,95
264.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Opsamling af regnvand til vanding i haven

Ønsker du at genbruge regnvand, som du kan bruge til vanding af dine blomster og andre planter i haven? Så kan du påsætte et vandudtag med flexslange på dit tagrendesystem. Du monterer blot vandudtaget på dit nedløbsrør og sætter en regnvandsbeholder (skal tilkøbes) på i den anden ende af vandudtaget – på den måde kan du opsamle regnvand, og effektiv genanvende det til diverse haveprojekter. Nedløbsventilen passer til nedløbsrør, der måler Ø75 mm, og vandudtaget passer til "Plastmo Plast"-tagrendesystem i grafit.

Du får her et vandudtag, som du kan bruge, uanset hvor du bor, da materialet tåler al slags vejr. For materialet vil ikke blive påvirket af saltholdig luft eller luftforurening samt kan kapere temperatursvingninger og snebelastning. Vandudtaget her, er nemlig fremstillet af PVC, og kommer i farven grafit. Vi anbefaler, at du benytter Plastmos tagrendelim til plast under hele monteringsprocessen af tagrendesystemet, som giver dig tætte og diskrete samlinger.


Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning

Benyt vores tagrendeberegner til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.

Tekniske spec attributer

DiameterØ75 mm
FarveGrafit
MaterialePVC
Varenummer9200#8590416

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)23
Pakkelængde (cm)13
Pakkevægt (kg)0.224
Pakkebredde (cm)8