Plastmo Plast, Vandudviser m/klap, sort

  • Benyttes til opsamling af regnvand
  • Brug samme størrelse som nedløbsrørets størrelse
  • Passer til Plastmo Plast tagrendesystem
  • PVC – 25 års holdbarhedsgaranti
<h2>Genbrug regnvandet i haven</h2><p>Vil du gerne opsamle en masse regnvand, som du senere kan genbruge i haven? Så bør du få tilføjet denne vandudviser til dit tagrendesystem. For denne vandudviser er udstyret med en klap. Klappen gør, at du kan få ledt regnvandet over i en vandbeholder (skal tilkøbes separat). Så ved at tilføje denne, kan du opsamle al regnvandet, og bruge det når blomster og planter, skal vandes i haven. Vandudviseren med klap, kan du finde i forskellige størrelser, men de samme, som nedløbsrørene. Derudover passer den til "Plastmo Plast"-tagrendesystem.<br><br>Du får her et vandudviser fra Plastmo, som er fremstillet af PVC. Du får derfor, her et produkt, som kan monteres og bruges, uanset hvor du bor. For materialet er modstandsdygtig over for al slags vejr. Derfor tåler det stor snebelastning, samt temperaturer, der er ekstremt lave. Men den bliver heller ikke påvirket af luftforurening eller saltholdig luft. Hvis du ønsker flotte samlinger, kan du anvende <a href="https://www.silvan.dk/plastmo-tagrendelim-til-plast?id=9200-3128683">Plastmos tagrendelim til plast</a>.</p><br><h2>Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning</h2><p>Benyt vores <strong><a href=https://www.plastmo.dk/beregnere/tagrendeberegner?embed=silvan>tagrendeberegner</a></strong> til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.</p>
Byggematerialer / Tagrender / Tagrende tilbehør
Diameter
499,95
499.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Genbrug regnvandet i haven

Vil du gerne opsamle en masse regnvand, som du senere kan genbruge i haven? Så bør du få tilføjet denne vandudviser til dit tagrendesystem. For denne vandudviser er udstyret med en klap. Klappen gør, at du kan få ledt regnvandet over i en vandbeholder (skal tilkøbes separat). Så ved at tilføje denne, kan du opsamle al regnvandet, og bruge det når blomster og planter, skal vandes i haven. Vandudviseren med klap, kan du finde i forskellige størrelser, men de samme, som nedløbsrørene. Derudover passer den til "Plastmo Plast"-tagrendesystem.

Du får her et vandudviser fra Plastmo, som er fremstillet af PVC. Du får derfor, her et produkt, som kan monteres og bruges, uanset hvor du bor. For materialet er modstandsdygtig over for al slags vejr. Derfor tåler det stor snebelastning, samt temperaturer, der er ekstremt lave. Men den bliver heller ikke påvirket af luftforurening eller saltholdig luft. Hvis du ønsker flotte samlinger, kan du anvende Plastmos tagrendelim til plast.


Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning

Benyt vores tagrendeberegner til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.

Tekniske spec attributer

Bredde95 mm
DiameterØ90 mm
Dybde95 mm
FarveSort
MaterialePVC
Varenummer9200#5354253

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)40
Pakkelængde (cm)9.5
Pakkevægt (kg)0.525
Pakkebredde (cm)9.5