Plastmo Retro Zink, Vandudviser m/klap, Ø80 mm

  • Benyttes til opsamling af regnvand
  • Monteres på nedløbsrør med størrelse Ø80 mm
  • Passer til Plastmo Retro Zink tagrendesystem
  • 25 års holdbarhedsgaranti
<h2>Tilføj en vandudviser til ”Plastmo Retro Zink”-tagrendesystemet</h2><p>Er du på jagt efter en del til dit tagrendesystem, som hjælper dig med at opsamle regnvand til din vandtank? Så kan denne vandudviser være en perfekt opgradering til dit tagrendesystem. Du får en vandudviser med klap, som er beregnet til montering på nedløbsrør fra ”Plastmo Retro Zink”-serien. Når du slår klappen ned, kan du lede vand ud af nedløbsrøret og ned i en vandbeholder.<br><br>Vandudviseren er udført i 0,7 mm titanzink, som er robust og modstandsdygtigt mod rust og korrosion. Vi fraråder, at elementer i zink anvendes i saltholdig luft i områder ved kysterne, da dette øger risikoen for rustangreb og korrosion. Når du skal tilføje vandudviseren på dit nedløbsrør, kan du anvende <a href="https://www.silvan.dk/plastmo-tagrendelim-til-metal?id=9400-5360695">”Plastmo”-tagrendelim</a> for at opnå et stabilt og pænt resultat.</p><br><h2>Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning</h2><p>Benyt vores <strong><a href=https://www.plastmo.dk/beregnere/tagrendeberegner?embed=silvan>tagrendeberegner</a></strong> til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.</p>
Byggematerialer / Tagrender / Tagrende tilbehør
539,95
539.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Tilføj en vandudviser til ”Plastmo Retro Zink”-tagrendesystemet

Er du på jagt efter en del til dit tagrendesystem, som hjælper dig med at opsamle regnvand til din vandtank? Så kan denne vandudviser være en perfekt opgradering til dit tagrendesystem. Du får en vandudviser med klap, som er beregnet til montering på nedløbsrør fra ”Plastmo Retro Zink”-serien. Når du slår klappen ned, kan du lede vand ud af nedløbsrøret og ned i en vandbeholder.

Vandudviseren er udført i 0,7 mm titanzink, som er robust og modstandsdygtigt mod rust og korrosion. Vi fraråder, at elementer i zink anvendes i saltholdig luft i områder ved kysterne, da dette øger risikoen for rustangreb og korrosion. Når du skal tilføje vandudviseren på dit nedløbsrør, kan du anvende ”Plastmo”-tagrendelim for at opnå et stabilt og pænt resultat.


Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning

Benyt vores tagrendeberegner til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.

Tekniske spec attributer

Bredde100 mm
DiameterØ80 mm
Dybde80 mm
FarveSort
MaterialeZink
Varenummer9400#5353550

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)42
Pakkelængde (cm)8
Pakkevægt (kg)0.626
Pakkebredde (cm)10