Plastmo Zink, Vandudtag m/flexslange, Ø75 mm

  • Leder regnvandet ned i regnvandsbeholder
  • Tilkobles på nedløbsrør og regnvandstønde – måler Ø75 mm
  • Brug regnvandet til planter i haven
  • 25 års holdbarhedsgaranti
<h2>Praktisk vandudtag med flexslange til regnvandsopsamling</h2><p>Står du og mangler et vandudtag, som kan føre vand fra tagrendesystemet ned i din regnvandstønde? Og gerne en løsning, som har en smart flexslange? Så kan dette ”Plastmo Zink”-vandudtag være en god tilføjelse til dit tagrendesystem. Her får du et vandudtag, som er beregnet til ”Plastmo Zink”-tagrendesystemet, som hjælper med at lede vandet fra tagrenden ned i din regnvandsbeholder. Efter montering af dette vandudtag kan du når som helst opsamle overskydende vand.<br><br>Vandudtaget er udført i 0,7 titanzink, som giver god beskyttelse mod det danske vejr, korrosion og rust. Hvis du bor i et kystområde med saltholdig luft, eller i en kommune med zink-forbud, anbefaler vi, at du vælger en tagrendeløsning i et andet materiale, som er mere passende til dit område.</p><br><h2>Montering og mål</h2><p>Du får her et robust, vejr- og rustbestandigt vandudtag, som er let at montere på nedløbsrøret. Det er fordelagtigt at anvende <a href="https://www.silvan.dk/plastmo-tagrendelim-til-metal?id=9400-5360695">”Plastmo”-tagrendelim</a> til opgaven, som gør monteringsarbejdet nemmere. Limen er velegnet til metal-materialer, og den kan give dig tætte og flotte samlinger på ”Plastmo Zink”-tagrendesystemet. Dette vandudtag har målene B: 80 mm x D: 130 mm x Ø: 75 mm.</p><br><h2>Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning</h2><p>Benyt vores <strong><a href=https://www.plastmo.dk/beregnere/tagrendeberegner?embed=silvan>tagrendeberegner</a></strong> til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.</p>
Byggematerialer / Tagrender / Tagrende tilbehør
609,95
609.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Praktisk vandudtag med flexslange til regnvandsopsamling

Står du og mangler et vandudtag, som kan føre vand fra tagrendesystemet ned i din regnvandstønde? Og gerne en løsning, som har en smart flexslange? Så kan dette ”Plastmo Zink”-vandudtag være en god tilføjelse til dit tagrendesystem. Her får du et vandudtag, som er beregnet til ”Plastmo Zink”-tagrendesystemet, som hjælper med at lede vandet fra tagrenden ned i din regnvandsbeholder. Efter montering af dette vandudtag kan du når som helst opsamle overskydende vand.

Vandudtaget er udført i 0,7 titanzink, som giver god beskyttelse mod det danske vejr, korrosion og rust. Hvis du bor i et kystområde med saltholdig luft, eller i en kommune med zink-forbud, anbefaler vi, at du vælger en tagrendeløsning i et andet materiale, som er mere passende til dit område.


Montering og mål

Du får her et robust, vejr- og rustbestandigt vandudtag, som er let at montere på nedløbsrøret. Det er fordelagtigt at anvende ”Plastmo”-tagrendelim til opgaven, som gør monteringsarbejdet nemmere. Limen er velegnet til metal-materialer, og den kan give dig tætte og flotte samlinger på ”Plastmo Zink”-tagrendesystemet. Dette vandudtag har målene B: 80 mm x D: 130 mm x Ø: 75 mm.


Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning

Benyt vores tagrendeberegner til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.

Tekniske spec attributer

Diameter75 mm
MaterialeTitanzink
Varenummer9400#1532191

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)12
Pakkelængde (cm)8
Pakkevægt (kg)0.5
Pakkebredde (cm)21