Pletter i luften, muehlenbeckia complexa, Ø11 cm

  • Placeres lyst, men ikke i direkte sollys
  • Vandes regelmæssigt
  • Gødes ca. hver tredje vanding i vækstperioden
  • Ø: 11 cm
<h2>Slyngplante til både indendørs og udendørs brug</h2><p>Muehlenbeckia complexa, som er bedre kendt for sit danske navn Pletter i luften, er en flittigt voksende slyngplante. Den kan dyrkes både indendørs og udendørs – dog ikke om vinteren. Pletter i luften er helt ideel til at have hængende fra en krog eller på en stående reol eller kommode, hvor du både kan lade den flyde udover en potte, men også binde den op og forme den som en cirkel eller et hjerte.</p><br><h2>Sådan passer du din plante</h2><p>Pletter i luften elsker lys og sol, og vokser ivrigt, hvis de står på sådan en placering. Planten kan være krævende på den måde, at den hverken må overvandes eller tørre ud. Så kan du risikere at de nye skud dør, og at bladene vil falde af. Du kan evt. plante den i en større krukke, så rødderne har masser af jord omkring sig, og det derfor vil tage længere tid at tørre ud. Da den vokser meget hurtigt, kan det være nødvendigt at finde saksen frem og give den en klipning.</p>
Have & fritid / Blomster, planter & krukker / Haveplanter
24,95
24.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Slyngplante til både indendørs og udendørs brug

Muehlenbeckia complexa, som er bedre kendt for sit danske navn Pletter i luften, er en flittigt voksende slyngplante. Den kan dyrkes både indendørs og udendørs – dog ikke om vinteren. Pletter i luften er helt ideel til at have hængende fra en krog eller på en stående reol eller kommode, hvor du både kan lade den flyde udover en potte, men også binde den op og forme den som en cirkel eller et hjerte.


Sådan passer du din plante

Pletter i luften elsker lys og sol, og vokser ivrigt, hvis de står på sådan en placering. Planten kan være krævende på den måde, at den hverken må overvandes eller tørre ud. Så kan du risikere at de nye skud dør, og at bladene vil falde af. Du kan evt. plante den i en større krukke, så rødderne har masser af jord omkring sig, og det derfor vil tage længere tid at tørre ud. Da den vokser meget hurtigt, kan det være nødvendigt at finde saksen frem og give den en klipning.

Tekniske spec attributer

Diameter11 cm
GødningHver tredje vanding i vækstperioden
JordSphagnum
ModelMuehlenbeckia Complexa
PlaceringSolrigt
VandingRegelmæssigt
Varenummer7300#9842759

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)12
Pakkelængde (cm)11
Pakkevægt (kg)0.2
Pakkebredde (cm)11