Purpursolhat, Echinacea, Ø17 cm

  • Placeres solrigt
  • Vandes regelmæssigt
  • Gødes ca. hver tredje vanding i vækstperioden
  • Ø: 17 cm
<h2>Purpursolhat til forskønnelse af haven</h2><p>Leder du efter en staude, der kan skabe liv og farve i din have? Og måske endda en som ovenikøbet dufter godt? Så er purpursolhatten lige den staude du mangler. De flotte, store blomster blomstrer fra juli til september. Stauden placeres gerne i et blomsterbed eller krukke, hvor den får masser af plads, luft og lys. Den skal have godt med plads før den trives og helst ikke plantes for tæt på andre blomster.<br><br>Stauden får lange smukke stilke og er en særdeles god snitblomst – det betyder, at du også kan nyde de flotte blomster i en vase på spisebordet eller i stuen. Stauden foretrækker at stå i veldrænet jord og gerne på en plads i haven med masser af sol. Den tiltrækker både bier, sommerfugle og nytteinsekter som kan være til gavn for resten af din have.</p>
Have & fritid / Blomster, planter & krukker / Haveplanter
99,95
99.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Purpursolhat til forskønnelse af haven

Leder du efter en staude, der kan skabe liv og farve i din have? Og måske endda en som ovenikøbet dufter godt? Så er purpursolhatten lige den staude du mangler. De flotte, store blomster blomstrer fra juli til september. Stauden placeres gerne i et blomsterbed eller krukke, hvor den får masser af plads, luft og lys. Den skal have godt med plads før den trives og helst ikke plantes for tæt på andre blomster.

Stauden får lange smukke stilke og er en særdeles god snitblomst – det betyder, at du også kan nyde de flotte blomster i en vase på spisebordet eller i stuen. Stauden foretrækker at stå i veldrænet jord og gerne på en plads i haven med masser af sol. Den tiltrækker både bier, sommerfugle og nytteinsekter som kan være til gavn for resten af din have.

Tekniske spec attributer

Diameter Potte17 cm
Højde40-60 cm
ModelEchinacea
PlaceringSolrigt
SortEchinacea
GødningHver tredje vanding i vækstperioden
VandingRegelmæssigt
JordPlantejord
Varenummer7300#9848231

Mål attributer

Pakkevægt (kg)0.4
Pakkehøjde (cm)60
Pakkelængde (cm)23
Pakkebredde (cm)23