Er du på udkig efter nye gulve? Du kan lige nu spare helt op til 60% på disse gulve. Så tag et kig og skynd dig at slå til, inden det er for sent, da rabatten kun gælder så længe lager haves.

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Mangler du slidstærke gulve til skarpe priser?

Skal du i gang med at renovere huset? Eller trænger dine gulve bare til at blive udskiftet? Så kan du lige nu få skarpe priser på flere forskellige gulvdesigns i Silvan. Du kan nemlig spare helt op til 60% på udvalgte modeller. Du finder både laminatgulve, trægulve og vinylgulve. Der er således gulvdesigns for enhver smag. Så vil du have nye gulve til en rigtig god pris, så skynd dig at slå til, før det er for sent.  

 

I vores restsalg finder du mange gulvtyper, som hver især tilfører noget forskelligt til rummet. Et trægulv er et stabilt gulv, som kan tilføre en naturlig varme til rummet. Et vinylgulv er et praktisk og blødt gulv, som har en vandfast overflade. Hvor laminat er et ridse- og slidbestandigt gulv, som kan have et autentisk printet trælook. Du kan se hele restsalget af gulve ovenfor, men vi kan dog ikke garantere, at alle vores viste gulve er i alle butikker.