Rias, Gummibund, 58 mm, sort

  • Kan bruges til både alu- eller plast-top
  • Bruges kun ved spærløsning
  • Egnet til alle pladetykkelser
  • I farven sort – måler B: 58 mm
<h2>Gummibunden skal bruges til spærløsninger</h2><p>Vil du gerne i gang med at bygge et nyt tag på ét af dine havehuse? Så er det bedste for dig, at du får samlet alle elementerne, inden du starter på monteringen. Du finder her en gummibund, som du kun skal bruge, hvis du ønsker en spærløsning til dit tag-projekt. Gummibunden er i farven sort, og den måler B: 58 mm – du vil kunne finde den med forskellige længdemål, og de er alle egnet til alle pladetykkelser.<br><br>Hvis du har en plast-top, skal klipseskinnen monteres ovenpå gummibunden. Ved Riatherm-tagplade med en spærbredde på min. 58 mm, skal du bruge 58 mm gummibånd – så sikrer du mest mulig underlag til snelast. Skal du have alu-top, kan du nøjes med at bruge 48 mm gummibund. Og dette kommer af, at pladerne kan skubbes tættere sammen og skabe et bedre underlag.</p>
Byggematerialer / Tag / Tag tilbehør
Længde
114,95 pr. rl
114.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Gummibunden skal bruges til spærløsninger

Vil du gerne i gang med at bygge et nyt tag på ét af dine havehuse? Så er det bedste for dig, at du får samlet alle elementerne, inden du starter på monteringen. Du finder her en gummibund, som du kun skal bruge, hvis du ønsker en spærløsning til dit tag-projekt. Gummibunden er i farven sort, og den måler B: 58 mm – du vil kunne finde den med forskellige længdemål, og de er alle egnet til alle pladetykkelser.

Hvis du har en plast-top, skal klipseskinnen monteres ovenpå gummibunden. Ved Riatherm-tagplade med en spærbredde på min. 58 mm, skal du bruge 58 mm gummibånd – så sikrer du mest mulig underlag til snelast. Skal du have alu-top, kan du nøjes med at bruge 48 mm gummibund. Og dette kommer af, at pladerne kan skubbes tættere sammen og skabe et bedre underlag.

Tekniske spec attributer

Bredde58 mm
FarveSort
Længde3050 mm
MaterialeGummi
Varenummer9240#4013462

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)5.8
Pakkelængde (cm)30
Pakkevægt (kg)0.6
Pakkebredde (cm)30