Ribsbusk, Ribes sativum werdavia, Ø17 cm

  • Placeres i sol/halvskygge
  • Vandes 1-2 gange om ugen indtil veletableret
  • Gødes ca. hver tredje vanding i vækstperioden
  • Ø: 17 cm x H: 60 cm
<h2>Tilføj en ribsbusk med hvide bær og få syrlighed til madlavningen</h2><p>Ribs, som har det latinske navn Ribes Sativum Werdavia er en løvfældende busk, der har en meget lille blomstring, men danner senere store klaser af små, kuglerunde og skinnende hvide bær. Bærrene har en syrlig smag og er en yderst populær busk at have i haven. Busken kan blive 1-2 m høj og ligeså bred. Du kan plukke ribsene i juli. <br><br>Ribs har mange anvendelsesmuligheder og har et højt indhold af A- og C-vitaminer samt pektin. Du kan sagtens spise dem rå, men mange bruger dem også i madlavningen pga. deres syrlige smag. Bærrene er særlig velegnede til hjemmelavede marmelader og gelé.</p><br><h2>Sådan passer du din ribsbusk</h2><p>Ribsbusken er selvbestøvende og du behøver derfor ikke at have flere buske, af forskellige sorter for at få bær. Den er utrolig nem at passe og kræver ikke meget. Busken vil trives bedst på steder med læ og fuld sol – men den kan også godt tåle lidt skygge. Derudover vil den gerne plantes i drænet jord. Den behøver ikke at have besøg af vandkanden så ofte, men den vil foretrække, at du i hvert fald kommer forbi i tørre perioder.</p>
Have & fritid / Blomster, planter & krukker / Frugttræer & bærbuske
66,95
66.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Tilføj en ribsbusk med hvide bær og få syrlighed til madlavningen

Ribs, som har det latinske navn Ribes Sativum Werdavia er en løvfældende busk, der har en meget lille blomstring, men danner senere store klaser af små, kuglerunde og skinnende hvide bær. Bærrene har en syrlig smag og er en yderst populær busk at have i haven. Busken kan blive 1-2 m høj og ligeså bred. Du kan plukke ribsene i juli.

Ribs har mange anvendelsesmuligheder og har et højt indhold af A- og C-vitaminer samt pektin. Du kan sagtens spise dem rå, men mange bruger dem også i madlavningen pga. deres syrlige smag. Bærrene er særlig velegnede til hjemmelavede marmelader og gelé.


Sådan passer du din ribsbusk

Ribsbusken er selvbestøvende og du behøver derfor ikke at have flere buske, af forskellige sorter for at få bær. Den er utrolig nem at passe og kræver ikke meget. Busken vil trives bedst på steder med læ og fuld sol – men den kan også godt tåle lidt skygge. Derudover vil den gerne plantes i drænet jord. Den behøver ikke at have besøg af vandkanden så ofte, men den vil foretrække, at du i hvert fald kommer forbi i tørre perioder.

Tekniske spec attributer

AnvendelsesområdeSpiselige bær
Diameter17 cm
FarveHvid
GødningCa. hver tredje vanding i vækstperioden
Højde60 cm
JordVeldrænet havejord
PlaceringSol/halvskygge
SortRibes Sativum Werdavia
SortimentFair pris hver dag
Vanding1-2 gange om ugen, indtil planten er veletableret
Varenummer7300#9850008

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)1
Pakkelængde (cm)1
Pakkevægt (kg)0.5
Pakkebredde (cm)1