Sirius Tech-Line, Lyskæde m/istapper, startsæt, 2,5 m, 100 LED

  • Varmt hvidt lys
  • Kan suppleres med op til 8.000 lys
  • Til inden- og udendørs brug (IP44)
  • 100 LED-lys
<h2>Hæng lyskæder med istapper op udenfor</h2><p>Drømmen om en have dekoreret med smukke julelys er mulig, og Tech-Line-lyssystemet er et godt sted at starte. Dette produkt er et startsæt med en 2,5 m lang ledning, hvorfra der hænger lyskæder med dioder. Dette design skaber en iskrystaleffekt, når kæden hænges under tagudhæng på bygninger og lignende. Kæden er godkendt til udendørs brug, og fordi den er en del af den smarte Tech-Line-serie, kan du tilføje andre suppleringskæder fra samme serie. Det betyder, at du nemt kan koble en traditionel lyskæde eller et lysnet i forlængelse af iskrystalkæden, hvis du vil. Du kan forlænge lyskæden med op til 8.000 LED-lys.</p><br><h2>Lyskæde med varmt og behageligt skær</h2><p>Da dette er et startsæt, medfølger der både en ledning og en Tech-Line-stikprop, hvorfor du straks kan tilslutte lyskæden til en stikkontakt. Ledningerne er sorte, så de ikke tager opmærksomheden fra lysdioderne og lettere kan skjules. Tech-Line-lyskæden afgiver et blødt og smukt lysskær, som gør den ideel som dekoration på husets gavl, dør eller vinduer – alt efter hvor på dine udendørsarealer, du ønsker et lysgardin med iskrystaleffekt.</p>
Jul / Julebelysning / Lyskæder
319,95
319.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Hæng lyskæder med istapper op udenfor

Drømmen om en have dekoreret med smukke julelys er mulig, og Tech-Line-lyssystemet er et godt sted at starte. Dette produkt er et startsæt med en 2,5 m lang ledning, hvorfra der hænger lyskæder med dioder. Dette design skaber en iskrystaleffekt, når kæden hænges under tagudhæng på bygninger og lignende. Kæden er godkendt til udendørs brug, og fordi den er en del af den smarte Tech-Line-serie, kan du tilføje andre suppleringskæder fra samme serie. Det betyder, at du nemt kan koble en traditionel lyskæde eller et lysnet i forlængelse af iskrystalkæden, hvis du vil. Du kan forlænge lyskæden med op til 8.000 LED-lys.


Lyskæde med varmt og behageligt skær

Da dette er et startsæt, medfølger der både en ledning og en Tech-Line-stikprop, hvorfor du straks kan tilslutte lyskæden til en stikkontakt. Ledningerne er sorte, så de ikke tager opmærksomheden fra lysdioderne og lettere kan skjules. Tech-Line-lyskæden afgiver et blødt og smukt lysskær, som gør den ideel som dekoration på husets gavl, dør eller vinduer – alt efter hvor på dine udendørsarealer, du ønsker et lysgardin med iskrystaleffekt.

Tekniske spec attributer

Antal lys100
AnvendelsesområdeUdendørs
FarveVarm hvid
Længde2,5 m
Ledningslængde (mtr)1,5 m
ModelTech-Line
Watt9.6
ProduktgodkendelseIP44
Varenummer2682#5387829

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)18.5
Pakkelængde (cm)8.5
Pakkevægt (kg)1.22
Pakkebredde (cm)24