Sirius Top-Line, Lyskæde m/farve, supplering, 5 m, 50 LED

  • 16 mio. farver
  • Kræver startsæt (købes separat)
  • Til inden- og udendørs brug (IP44)
  • 50 RGB LED-lys
<h2>Udendørslyskæde til Sirius’ Top-Line-serie</h2><p>Dette er en suppleringskæde til produkterne fra Sirius’ Top-line-serie og kan derfor ikke benyttes alene. Til denne suppleringslyskæde skal du have et startsæt eller en transformer, før den kan anvendes. Den består af en lyskæde med 50 multifarvede LED-lys og en smal sort ledning på 5 meter. Lyskæden giver et flot, blødt skær og er derfor ideel som dekoration rundt om vinduer, på husgavlen eller altanen samt i tæer, buske og meget andet. Det farverige lys vil helt sikkert sprede glæde og julehygge til enhver forbipasserende.</p><br><h2>Mulighed for at udbygge dine Top-Line-lyskæder</h2><p>Top-Line-serien kan udbygges med op til 2.000 LED-dioder på én enkelt transformer. Hos Silvan forhandler vi starsæt, hvori der er inkluderet en kæde, en transformer og en forlængerledning. Disse startsæt er et godt sted at starte, hvorefter du kan tilføje suppleringskæder. I serien kan du få et stort udvalg, såsom lyskæder, lysnet, iskrystaller, lysgardiner, m.m. Lyskæderne sættes let sammen via de monterede stik, og du skal ikke bruge andet tilbehør til samlingerne.<br><br>Bemærk, at denne suppleringslyskæde leveres uden transformer og forlængerledning, som skal tilkøbes, f.eks. i et startsæt fra Top-Line-serien.</p>
Jul / Julebelysning / Lyskæder
89,95
89.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Udendørslyskæde til Sirius’ Top-Line-serie

Dette er en suppleringskæde til produkterne fra Sirius’ Top-line-serie og kan derfor ikke benyttes alene. Til denne suppleringslyskæde skal du have et startsæt eller en transformer, før den kan anvendes. Den består af en lyskæde med 50 multifarvede LED-lys og en smal sort ledning på 5 meter. Lyskæden giver et flot, blødt skær og er derfor ideel som dekoration rundt om vinduer, på husgavlen eller altanen samt i tæer, buske og meget andet. Det farverige lys vil helt sikkert sprede glæde og julehygge til enhver forbipasserende.


Mulighed for at udbygge dine Top-Line-lyskæder

Top-Line-serien kan udbygges med op til 2.000 LED-dioder på én enkelt transformer. Hos Silvan forhandler vi starsæt, hvori der er inkluderet en kæde, en transformer og en forlængerledning. Disse startsæt er et godt sted at starte, hvorefter du kan tilføje suppleringskæder. I serien kan du få et stort udvalg, såsom lyskæder, lysnet, iskrystaller, lysgardiner, m.m. Lyskæderne sættes let sammen via de monterede stik, og du skal ikke bruge andet tilbehør til samlingerne.

Bemærk, at denne suppleringslyskæde leveres uden transformer og forlængerledning, som skal tilkøbes, f.eks. i et startsæt fra Top-Line-serien.

Tekniske spec attributer

Antal lys50
AnvendelsesområdeUdendørs
FarveMulti
Længde5 m
ModelTop-Line
Watt1.5
ProduktgodkendelseIP44
Varenummer2682#1988266

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)5
Pakkelængde (cm)16.5
Pakkevægt (kg)0.44
Pakkebredde (cm)9