Sommerfuglelavendel, Lavandula stoechas, Ø21 cm

  • Placeres i sol/halvskygge
  • Vandes regelmæssigt
  • Gødes ca. hver fjerde vanding i vækstperioden
  • Ø: 21 cm
<h2>Tiltræk bier og sommerfugle til haven med en smuk sommerfuglelavendel</h2><p>Lavandula stoechas, bedre kendt som sommerfuglelavendel, er en smuk og velduftende staude. Ligesom almindelig lavendel, er den kendt for sin karakteristiske duft og sine flotte lilla blomster. Det der gør, at den skiller sig ud fra den helt almindelige lavendel, er at de flotte kronblade ligner en lille sommerfugl.<br><br>Lavendel tiltrækker både bier og sommerfugle, som er med til at udføre et vigtigt bestøvningsarbejde i haven. Du kan plante din lavendel både inde og ude – lavendel har det bedst i fuld sol, så du bør plante den ud i haven eller stille den i et sydvendt vindue. Stauden kommer i en plastpotte der måler 17 cm i diameter, men vi anbefaler at du fjerner plastikken og omplanter den i et blomsterbed eller en krukke.</p><br><h2>Sådan passer du sommerfuglelavendel</h2><p>Lavendel er glad for jord, som ikke er for tung og våd. Du kan evt. blande lidt sand og grus i jorden – det gælder uanset om du planter den i haven eller i en krukke. En vigtig ting at huske er, at den foretrækker en dejlig solrig placering, da det er her den udvikler sig smukkest og blomstrer bedst. Du kan udplante lavendel hele året, men den får de bedste chancer for at overleve vinteren, hvis du planter den ud i foråret.<br><br>Du bør vente til nattefrosten er ovre før du planter den ud i haven. Hvis din sommerfuglelavendel trives, vil den sætte nye blomster hele sommeren. Hvis du ønsker at din lavendel skal overvintre, er det vigtigt at du holder jorden til den tørre side, og måske lader den stå i drivhus eller en lys udestue.</p>
Have & fritid / Blomster, planter & krukker / Haveplanter
104,95
104.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Tiltræk bier og sommerfugle til haven med en smuk sommerfuglelavendel

Lavandula stoechas, bedre kendt som sommerfuglelavendel, er en smuk og velduftende staude. Ligesom almindelig lavendel, er den kendt for sin karakteristiske duft og sine flotte lilla blomster. Det der gør, at den skiller sig ud fra den helt almindelige lavendel, er at de flotte kronblade ligner en lille sommerfugl.

Lavendel tiltrækker både bier og sommerfugle, som er med til at udføre et vigtigt bestøvningsarbejde i haven. Du kan plante din lavendel både inde og ude – lavendel har det bedst i fuld sol, så du bør plante den ud i haven eller stille den i et sydvendt vindue. Stauden kommer i en plastpotte der måler 17 cm i diameter, men vi anbefaler at du fjerner plastikken og omplanter den i et blomsterbed eller en krukke.


Sådan passer du sommerfuglelavendel

Lavendel er glad for jord, som ikke er for tung og våd. Du kan evt. blande lidt sand og grus i jorden – det gælder uanset om du planter den i haven eller i en krukke. En vigtig ting at huske er, at den foretrækker en dejlig solrig placering, da det er her den udvikler sig smukkest og blomstrer bedst. Du kan udplante lavendel hele året, men den får de bedste chancer for at overleve vinteren, hvis du planter den ud i foråret.

Du bør vente til nattefrosten er ovre før du planter den ud i haven. Hvis din sommerfuglelavendel trives, vil den sætte nye blomster hele sommeren. Hvis du ønsker at din lavendel skal overvintre, er det vigtigt at du holder jorden til den tørre side, og måske lader den stå i drivhus eller en lys udestue.

Tekniske spec attributer

Diameter Potte21 cm
GødningHver fjerde vanding i vækstperioden
PlaceringSolrigt
SortLavandula stoechas
VandingRegelmæssigt
JordVeldrænet havejord
Varenummer7300#9550759

Mål attributer

Pakkevægt (kg)1.5
Pakkehøjde (cm)60
Pakkelængde (cm)25
Pakkebredde (cm)25