Plastmo Sort Stål, Ekspansionstudstykke, Ø90 mm

  • Bruges til tagrender over 72 m
  • Passer til Sort Stål
  • 25 års holdbarhedsgaranti
  • Til tagrende str. 12
<h2>Ekspansionstudstykke til størrelse 12 tagrender</h2><p>Vil du gerne have et tagrendesystem på huset, og er du derfor på udkig efter alle elementer? Så kan du her finde et ekspansionstudstykke, som du skal bruge ved alle nedløb, hvis din tagrende er over 72 m. Ekspansionstudstykket danner en overgang fra tagrenden til nedløbsrøret, så regnvandet ledes væk og ud i kloakken. Dette ekspansionstudstykke passer til tagrender med størrelse 12 og nedløbsrør, der måler Ø: 90 mm.<br><br>Ekspansionstudstykket er fremstillet af kvalitetsstål, og det har en belægning af magnesium, zink og aluminium, som giver en beskyttelse mod korrosion. Derefter er det prælakeret sort, som gør, at det ikke patinerer. Hvis du vil have sikre og tætte samlinger, kan du anvende <a href="https://www.silvan.dk/plastmo-tagrendelim-til-metal?id=9400-5360695">Plastmos tagrendelim til metal</a> til monteringen.</p><br><h2>Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning</h2><p>Benyt vores <strong><a href=https://www.plastmo.dk/beregnere/tagrendeberegner?embed=silvan>tagrendeberegner</a></strong> til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.</p>
Byggematerialer / Tagrender / Tagrende tilbehør
599,95
599.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Ekspansionstudstykke til størrelse 12 tagrender

Vil du gerne have et tagrendesystem på huset, og er du derfor på udkig efter alle elementer? Så kan du her finde et ekspansionstudstykke, som du skal bruge ved alle nedløb, hvis din tagrende er over 72 m. Ekspansionstudstykket danner en overgang fra tagrenden til nedløbsrøret, så regnvandet ledes væk og ud i kloakken. Dette ekspansionstudstykke passer til tagrender med størrelse 12 og nedløbsrør, der måler Ø: 90 mm.

Ekspansionstudstykket er fremstillet af kvalitetsstål, og det har en belægning af magnesium, zink og aluminium, som giver en beskyttelse mod korrosion. Derefter er det prælakeret sort, som gør, at det ikke patinerer. Hvis du vil have sikre og tætte samlinger, kan du anvende Plastmos tagrendelim til metal til monteringen.


Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning

Benyt vores tagrendeberegner til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materiale type, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.

Tekniske spec attributer

Diameter90 mm
FarveSort
MaterialePrælakeret kvalitetsstål
ModelSort Stål
StørrelseTagrende str. 12
Varenummer9400#2340984

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)10
Pakkelængde (cm)20
Pakkevægt (kg)0.276
Pakkebredde (cm)12