Plastmo Sort Stål, Nedførsel

  • Giver overgang mellem nedløbsrør og brøndkrave
  • Brug samme størrelse som nedløbsrørets størrelse
  • Passer til Plastmo Sort Stål tagrendesystem
  • 0,7 mm kvalitetsstål – 25 års holdbarhedsgaranti
<h2>Lige nedførsel til Plastmo Sort Stål tagrendesystem</h2><p>Er du på udkig efter alle elementerne, som du skal bruge til at samle Plastmo Sort Stål tagrendesystemet? Så kan du her finde nedførslen, som du skal bruge til at skabe en overgang mellem dit nedløbsrør og brøndkrave. Nedførslen her er lige, og den skal du bruge, hvis dit nedløbsrør sidder præcis over afløbet. Med dette rør vil du kunne lede vandet sikkert og effektivt fra tagrenden og videre ned i afløbet. Derfor vil du også skulle montere denne fast på nedløbsrøret, og du sætter den ovenpå brøndkraven.<br><br>Du får her en Plastmo nedførsel, som er produceret af 0,7 mm kvalitetsstål, og den er belagt med en mat overflade, der er bestående af magnesium, aluminium og zink. Derfor har denne nedførsel en unik beskyttelse mod korrosion. Og du vil kunne montere den i kommuner med zink-forbud. Derudover så kan den tåle al slags vejr, herunder blæst, hård kulde, store snemængder og regnskyl. Ude ved Vestkysten, vil du dog kunne mærke at levetiden forkortes mere. Brug <a href="https://www.silvan.dk/plastmo-tagrendelim-til-metal?id=9400-5360695">Plastmos tagrendelim til metal</a> til montering.</p><br><h2>Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning</h2><p>Benyt vores <strong><a href=https://www.plastmo.dk/beregnere/tagrendeberegner?embed=silvan>tagrendeberegner</a></strong> til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materialetype, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.</p>
Byggematerialer / Tagrender / Tagrende tilbehør
319,95
319.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Lige nedførsel til Plastmo Sort Stål tagrendesystem

Er du på udkig efter alle elementerne, som du skal bruge til at samle Plastmo Sort Stål tagrendesystemet? Så kan du her finde nedførslen, som du skal bruge til at skabe en overgang mellem dit nedløbsrør og brøndkrave. Nedførslen her er lige, og den skal du bruge, hvis dit nedløbsrør sidder præcis over afløbet. Med dette rør vil du kunne lede vandet sikkert og effektivt fra tagrenden og videre ned i afløbet. Derfor vil du også skulle montere denne fast på nedløbsrøret, og du sætter den ovenpå brøndkraven.

Du får her en Plastmo nedførsel, som er produceret af 0,7 mm kvalitetsstål, og den er belagt med en mat overflade, der er bestående af magnesium, aluminium og zink. Derfor har denne nedførsel en unik beskyttelse mod korrosion. Og du vil kunne montere den i kommuner med zink-forbud. Derudover så kan den tåle al slags vejr, herunder blæst, hård kulde, store snemængder og regnskyl. Ude ved Vestkysten, vil du dog kunne mærke at levetiden forkortes mere. Brug Plastmos tagrendelim til metal til montering.


Brug tagrendeberegneren til at vælge den rigtige tagrendeløsning

Benyt vores tagrendeberegner til nemt og hurtigt at finde præcis de dele, du skal bruge til opsætning af din tagrendeløsning. Vores beregner er også en hjælp til valg af den materialetype, som er mest velegnet til det område du bor i samt tagtypen på din bygning. Ved at bruge tagrendeberegneren, er du desuden sikker på at få alle delene med, der skal bruges til dit projekt.

Tekniske spec attributer

Diameter75 mm
FarveSort
MaterialePrælakeret kvalitetsstål
ModelSort Stål
Varenummer9400#2341012

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)8
Pakkelængde (cm)25
Pakkevægt (kg)0.4
Pakkebredde (cm)14