D-C-Fix, Statisk glasfolie, Static Premium, Snow, 67x150 cm

  • Statisk glasfolie
  • Pynter og slører – til indendørs brug
  • Transparent PVC
  • B: 67 cm x L: 150 cm
<h2>Giv sneudseende og beskyttelse af din husholdning med statisk glasfolie – 67x150 cm</h2><p>Den statiske glasfolie fra D-C-Fix er den perfekte løsning, når du har brug for privatliv uden at bruge persienner eller gardiner. Folien tillader, at der kommer masser af lys igennem dine vinduer, samtidigt med at den beskytter mod UV-stråler og nysgerrige øjne. Denne rulle fra serien Static Premium har udseendet Milky, som er en mat transparent folie, der giver vinduet et mattet, frostet udseende.<br><br><br/>Folien måler 67 x 150 cm og er nem at skære til den foretrukne størrelse, Den har en statisk klæbeteknologi, der gør påføringen nem og hurtig. Du skal blot påføre lidt vand på vinduet og bruge en gummiskraber til at glatte folien på plads. Herefter skal det bare have lov til at tørre. Du kan fjerne folien lynhurtigt, og den kan genpåføres mange gange.</p>
Maling & tapet / Væv, filt & tapet / Selvklæbende folie
224,95
224.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Giv sneudseende og beskyttelse af din husholdning med statisk glasfolie – 67x150 cm

Den statiske glasfolie fra D-C-Fix er den perfekte løsning, når du har brug for privatliv uden at bruge persienner eller gardiner. Folien tillader, at der kommer masser af lys igennem dine vinduer, samtidigt med at den beskytter mod UV-stråler og nysgerrige øjne. Denne rulle fra serien Static Premium har udseendet Milky, som er en mat transparent folie, der giver vinduet et mattet, frostet udseende.


Folien måler 67 x 150 cm og er nem at skære til den foretrukne størrelse, Den har en statisk klæbeteknologi, der gør påføringen nem og hurtig. Du skal blot påføre lidt vand på vinduet og bruge en gummiskraber til at glatte folien på plads. Herefter skal det bare have lov til at tørre. Du kan fjerne folien lynhurtigt, og den kan genpåføres mange gange.

Tekniske spec attributer

Bredde67 cm
FarveTransparent
Længde1,5 m
MaterialePVC
MønsterNatur
SortimentFair pris hver dag
Varenummer7660#1695926

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)67
Pakkelængde (cm)3.5
Pakkevægt (kg)0.3
Pakkebredde (cm)3.5