Stedmoder, Viola Wittrockiana, Ø9 cm

  • Placeres i sol/halvskygge
  • Vandes regelmæssigt
  • Gødes ca. hver tredje vanding i vækstperioden
  • Ø: 9 cm x H: 12 cm
<h2>Flot og frodig stedmoder til haven</h2><p>Stedmoderblomsten er en super-flot og farverig blomst, der vil pryde haven med et flot farvespil. Den har store kronblade i mørkelilla, hvide og gule nuancer. Stedmoderen blomstrer allerede i det tidlige forår og ud til det sene efterår, og den tåler nattefrost. Dens latinske navn er Viola Wittrockiana, men stedmoderblomsten kaldes også for mormorblomster.<br><br>Stedmoderen trives bedst på en placering i sol eller halvskygge og foretrækker sphagnum. Derudover bør du vande blomsten regelmæssigt og du kan med fordel gøde den ca. hver tredje vanding i vækstperioden.</p>
Have & fritid / Blomster, planter & krukker / Haveplanter
14,95
14.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Flot og frodig stedmoder til haven

Stedmoderblomsten er en super-flot og farverig blomst, der vil pryde haven med et flot farvespil. Den har store kronblade i mørkelilla, hvide og gule nuancer. Stedmoderen blomstrer allerede i det tidlige forår og ud til det sene efterår, og den tåler nattefrost. Dens latinske navn er Viola Wittrockiana, men stedmoderblomsten kaldes også for mormorblomster.

Stedmoderen trives bedst på en placering i sol eller halvskygge og foretrækker sphagnum. Derudover bør du vande blomsten regelmæssigt og du kan med fordel gøde den ca. hver tredje vanding i vækstperioden.

Tekniske spec attributer

Diameter9 cm
GødningHver tredje vanding i vækstperioden
Højde12 cm
JordSphagnum
PlaceringSol/halvskygge
SortViola Wittrockiana
VandingRegelmæssigt
Varenummer7300#9860426

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)13
Pakkelængde (cm)10
Pakkevægt (kg)0.15
Pakkebredde (cm)10