Juvelblomst, Guzmania, Ø12 cm

  • Placeres lyst, men ikke i direkte sollys
  • Jorden bør tørre let ud mellem vandinger
  • Gødes ca. hver tredje vanding i vækstperioden
  • Plantes i næringsrig, drænende jord
<h2>Juvelblomsten er smuk og skaber godt indeklima</h2><p>Juvelblomsten giver dig en dekorativ stueplante, der sætter en smuk, farverig blomst, og hjælper med at skabe et godt indeklima. Juvelblomsten får farvede højblade i toppen, og sætter en smuk blomst. Blomstringen er kort, og når de farvede højblade begynder at visne, kan du tage afstikkere, og plante dem i en nye potte. Juvelblomsten kan hjælpe på dit indeklima, da den optager skadelige stoffer i luften.</p><br><h2>Hvordan passer du en juvelblomst?</h2><p>Juvelblomsten, hvis latinske navn er guzmania, er let at passe. Stil den lyst og varmt, uden at udsætte den for meget direkte sollys. Den har bedst af at stå fugtigt, og ikke tørre ud. Når du vander den, er det godt også at vande den i blomsterrosetten, så der står lidt vand i toppen af bladene. Det skal du dog ikke gøre om vinteren eller når planten er ved at sætte blomst. Når juvelblomsten er afblomstret kan du tage afstikkere af planten og plante i nye potter.</p>
Have & fritid / Blomster, planter & krukker / Stueplanter
74,95
74.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Juvelblomsten er smuk og skaber godt indeklima

Juvelblomsten giver dig en dekorativ stueplante, der sætter en smuk, farverig blomst, og hjælper med at skabe et godt indeklima. Juvelblomsten får farvede højblade i toppen, og sætter en smuk blomst. Blomstringen er kort, og når de farvede højblade begynder at visne, kan du tage afstikkere, og plante dem i en nye potte. Juvelblomsten kan hjælpe på dit indeklima, da den optager skadelige stoffer i luften.


Hvordan passer du en juvelblomst?

Juvelblomsten, hvis latinske navn er guzmania, er let at passe. Stil den lyst og varmt, uden at udsætte den for meget direkte sollys. Den har bedst af at stå fugtigt, og ikke tørre ud. Når du vander den, er det godt også at vande den i blomsterrosetten, så der står lidt vand i toppen af bladene. Det skal du dog ikke gøre om vinteren eller når planten er ved at sætte blomst. Når juvelblomsten er afblomstret kan du tage afstikkere af planten og plante i nye potter.

Tekniske spec attributer

GødningHver tredje vanding i vækstperioden
JordPottemuld
PlaceringLyst, men ikke i direkte sollys
Størrelse12 cm
VandingRegelmæssigt
Diameter12 cm
Varenummer7300#9848361

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)50
Pakkelængde (cm)12
Pakkevægt (kg)0.01
Pakkebredde (cm)12