Handsker

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Arbejdshandsker til mange formål

Om du skal mure, male, arbejde i haven eller bruge maskiner, er et par gode arbejdshandsker i mange tilfælde helt uundværlige. De fleste handsker har hvert deres formål og er gode til forskellige ting. Fælles for arbejdshandsker er dog, at de giver dine hænder og fingre optimal beskyttelse.  


Skal du arbejde med maskiner eller kædesave, er det en god ide at bruge arbejdshandsker, der passer til dette. Ofte har de ekstra beskyttelse på knoer og forsiden, ligesom de giver dig et godt greb. Skal du arbejde med kædesav, er det vigtigt altid at bruge arbejdshandsker, der er beregnet til dette. Det giver dig optimal beskyttelse. 

Du kan finde arbejdshandsker med kort og langt skaft. Langskaftede handsker er gode, når du også gerne vil beskytte dine håndled. Det kan eksempelvis være når en stikkende hæk skal klippes, eller når du skal klippe roser. Det er dog også meget en smagssag, alt efter hvad du synes er mest behageligt. Mange kan lide korte og tætsiddende arbejdshandsker når der skal luges i haven eller laves præcisionsarbejde. Disse handsker er nemlig meget fleksible at have på og giver god bevægelighed.

Beskyt dine hænder med handsker

Generelt kræver groft arbejde kraftigere handsker, mens tynde handsker er gode til det mere præcise arbejde. Uanset hvilke handsker du vælger, er det vigtigt at de passer til dig. Arbejdshandsker skal sidder godt til hånden, og må hverken være for store eller små. For store handsker gør det svært at arbejde præcist. De kan komme i klemme og fugt og skidt vil lettere finde vejen ind i handsken, hvis de ikke sidder tæt. For små handsker vil derimod give en dårligt bevægelighed, og gøre det svært at give dine hænder optimal beskyttelse.  

Et par arbejdshandsker kan også være uundværlige om vinteren, hvis der skal saves brænde, fejes efter nedfaldne blade eller skovles sne. Her vil et par gode arbejdshandsker både beskytte dine hænder og holde dem varme. Har du brug for ekstra varme, kan du også få arbejdshandsker med foer.