Andet elværktøj

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Sådan vælger du elværktøj

Hos SILVAN finder du altid elværktøj fra producenter, hvor kvaliteten er i top og udvalget stort. Blandt vores udvalg af elværktøj finder du alt fra vinkelslibere og varmepistoler til multiværktøj og overfræsere. Her på siden kan du se et solidt udvalg af elværktøj til alle typer af opgaver. 


Det er let at løse de fleste opgaver i hjemmet, så snart det rette elværktøj er fundet. Med elværktøj bliver mange opgaver lidt lettere at udføre, da du skal bruge færre kræfter. Du kan i mange tilfælde også klare håndværkeropgaven selv med elværktøj. 

Når du skal vælge elværktøj, er det en god ide at tænke på, at drejningsmomentet skal kunne modsvare effekten. Det betyder, at et elværktøj skal være tilpasset det formål, som det skal bruges til. De fleste typer af elværktøj har forskellige hastigheder eller gear. Det gør dem lette at arbejde med og tilpasse forskellige opgaver og formål. Det er vigtigt, at elværktøj ligget godt i hånden når du arbejder, så du har et godt greb. Derfor har alle vores maskiner en stabil og ergonomisk konstruktion. Det gør, at du ikke får stød og du kan udføre arbejdet præcist og effektivt med dit elværktøj.

Gør-det-selv med elværktøj

Der er mange muligheder når det kommer til elværktøj og gør-det-selv opgaver. Derfor har vi naturligvis også et bredt udvalg af elværktøj. Der findes mange populære typer af elværktøj – og hvad der er bedst, kommer som sagt helt an på formålet. Elværktøj findes både med og uden ledninger. Elværktøj uden ledninger har batteri. Det er meget praktisk og giver en god fleksibilitet. Skal du arbejde i længere tidsrum, kan det være en god ide at have et ekstra batteri, eller bruge en maskine med ledning. Så er du sikker på at dit elværktøj ikke mister sin kraft og batteriet løber tør. 

Der findes også multiværktøjer. De er et meget populært elværktøj, da de kan bruges til alt fra savning og fræsning til slibning. Mulighederne og funktionerne er mange på et multiværktøj, og de findes med mange forskellige tilbehørsdele. Tilbehøret er let at udskifte og giver dig et yderst anvendeligt allround elværktøj. Elværktøj der har flere funktioner, sparer dig for både penge og plads. Det giver også værktøjet en god alsidighed, så det kan bruges til utallige opgaver. Til både multiværktøj og andet elværktøj findes der meget forskelligt tilbehør. Eksempelvis kan du påsætte forskellige klinger på din sav, så den kan bruges til at skære alt fra laminat til udskæring af stikkontakter. 

Bruger du elværktøj, er mulighederne mange, og arbejdet bliver hurtigt lidt lettere at udføre, når en maskine kan give dig en hjælpende hånd. Det gør det også muligt at udføre mange opgaver meget mere præcist, da du får en større kraft. 

Blandt vores udvalg af elværktøj kan du også finde forskellig elektriske apparater som detektorer, tapetdampere og varmepistoler. Her på siden kan du læse mere om de enkelte produkter. Er du i tvivl eller har brug for hjælp, kan du altid kontakte vores kundeservice eller besøge en af vores mange butikker for råd og vejledning.