Måleværktøj

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Stort udvalg af forskelligt måleværktøj

Der findes efterhånden mange forskellige udgaver af måleværktøj, og i SILVAN finder du et bredt udvalg. Med det rigtige måleværktøj får du en præcis måling, som sikrer stabilitet i dit byggeprojekt. Du kan vælge mellem flere forskellige måleværktøjer som f.eks. en laserafstandsmåler. Med dette måleværktøj kan du få en præcis måling med laserteknologi, hvor du med et enkelt klik kan afmåle en afstand mellem to genstande. Derudover kan du også få et helt almindelig målebånd eller tommestok, som nemt kan anvendes til alle former for målearbejde. Fordelen ved dette måleværktøj er, at det kræver ingen former for opladning eller elektrisk tilslutning. 


I SILVAN kan du også få et vaterpas. Denne form for måleværktøj udfører præcis målearbejde, og med et vaterpas er du altid sikker på, at dine hylder eller skabe hænger lige. I SILVAN kan du både få et vaterpas med den velkendte luftboble eller med den nyeste laserteknologi.

Måleværktøj med de nyeste måleteknologier

SILVAN har ikke blot et stort udvalg af forskellige måleværktøjer, hos os kan du også få det nyeste måleværktøj med den nyeste teknologi. Lige meget hvilket måleprojekt som du står overfor, kan du finde det måleværktøj, du leder efter i SILVAN. Skal du f.eks. måle op til en ny terrasse, eller skal du i gang med et større gør-det-selv projekt, hvor der er brug for større midler, så kan du finde dit udstyr hos os. Vi anbefaler at anvende et måleværktøj med laser til større måleprojekter, hvor præcision spiller en afgørende rolle for projektet.  

Vores krydslaser på stativ kan anvendes, når der skal renoveres på badeværelset og ligges nye fliser på væggene. Du kan også anvende dette måleværktøj for at få nøjagtighed, når du skal hænge lamper eller billeder op. Dette måleværktøj sikrer en arbejdsstilling uden overbelastning, og du følger nemt laserens stråler, så du ikke skal måle op flere gange. 

Har du flere spørgsmål til måleværktøjer er du altid velkommen til at komme forbi en af SILVANs mange butikker.