Murerværktøj

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Stort udvalg af murerværktøj

I SILVAN finder du et stort udvalg af alt indenfor murerværktøj. Med det rigtige murerværktøj er du sikret et solidt byggeprojekt, der holder langt ud i fremtiden. SILVANs udvalg af murerværktøj indeholder alt lige fra murerbaljer til fliseskærer. 


Murerværktøj kan både avendes af den seriøse gør-det-selv mand eller af den professionelle murer. Uanset hvad der skal laves, er det altid en god idé at have udstyret i orden. I SILVAN finder du det bedste udvalg af alt inden for murerværktøj. Du kan f.eks. få en flisetang, så du nemt selv kan justere hjørner og kanter i dine fliser. Derudover har vi selvfølgelig også murerværktøj som spartler, mejsel og pudsebræt. Et murerværktøj der kan være en fordel at anvende er en sugekop. På den måde kan du nemmere styre fliserne, når de skal monteres i enten væggen eller gulvet.

Murerværktøj til dit murerprojekt

Det er nødvendigvis ikke nødvendigt at få en murer til at gøre dit murerarbejde. Skal du f.eks. have pudset ydermuren op? Eller trænger fugerne til en kærlig hånd? I SILVAN hjælper vi dig altid med det rigtige murerværktøj til dit gør-det-selv projekt. Hvis du skal pudse din væg op, er der flere ting du skal overveje inden du går i gang. Der er flere fordele ved at pudse væggen op indendørs. For det første danner en pudsning god bund for en anden overflade behandling som f.eks. maling. Derudover lysnes rummet op, og det er ofte nemmere at reparere skader i en mur der er pudset op. Når du skal pudse din mur op, skal du selvfølgelig anvende det rigtige murerværktøj. I SILVAN har vi alt hvad du skal bruge af murerværktøj, når du skal pudse din mur op. Du skal anvende en murerspand til mørtel og en spartel. Andet murerværktøj som en svamp kan også være anvendelig, når du skal vaske væggen ren, før du begynder på dit projekt. 

Har du flere spørgsmål til murerværktøj, er du altid velkommen til at komme forbi en af vores mange butikker.