Skruetrækkere

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Stort udvalg af skruetrækkere

I SILVAN finder du et stort udvalg af forskellige skruetrækkere, som du kan anvende til mange forskellige formål. Med en skruetrækker er du sikret det rigtige værktøj, til når du f.eks. skal hænge et billede eller en hylde op. Derudover kan du anvende en skruetrækker til mange forskellige formål, så du altid kan følge dine gør-det-selv projekter til dørs. I SILVAN har vi mange forskellige modeller, og det er vigtigt, at du anvender den rigtige skruetrækker med det rigtige gevind til dit gør-det-selv projekt. I SILVAN kan du få en skruetrækker med magnetisk spids, som gør, at du nemt og hurtigt kan opsamle skruen. Den mest almindelige skruetrækker er med lige kærv eller stjerne. Denne skruetrækker kan løse de fleste opgaver i hjemmet, og kan fungere som en universel skruetrækker til mange forskellige ting.  


I SILVAN kan du også få et skruetrækkersæt, med et stort udvalg af forskellige skruetrækkere. På den måde er du sikker på, at du har en skruetrækker til et hvert formål. Vores sæt med forskellige skruetrækkere, indeholder skruetrækkere med forskellige kærv. Skal du arbejde et sted, hvor det er svært at anvende en skruetrækker, kan du med fordel anvende en skraldeskruetrækker. Denne form for skruetrækker er ideel til hjørner eller andre snævre steder, og du kan udskifte bitsene så de passer.

Tips til dine skruetrækkere

De fleste kender til standard skruetrækkeren med det flade hoved eller med det stjerneformede kærv. Der findes et hav af andre skruetrækkere, som er værd at kende til, hvis man skal arbejde med andre og mere avancerede installationer i sit hjem. Torx skruetrækkeren anvendes oftest i forbindelse med elektronik og er formet som seksstjerne. Denne skruetrækker er især velegnet til at arbejde med små skruer som oftest findes på elektronik og el-apparater. 

Det vigtigste du skal huske, når du anvender en skruetrækker er, at anvende den rigtige skruetrækker med det rigtige bit, som passer til skruens kærv. Der findes forskellige bits, som passer til forskellige skruers kærv. Med nogle skruetrækkere, er det muligt at udskifte bitsene, så de passer til skruerne. Du kan også anvende bits i en skruemaskine. Her skal du dog være opmærksom på, at bits med lige kærv nemt kan glide ud af maskinen. Hvis du ikke anvender den rigtige skruetrækker til skruen, risikerer du, at slide på din skruetrækker som måske vil gå i stykker. 

Har du flere spørgsmål til, hvilken skruetrækker du skal anvende, er du altid velkommen til at komme forbi en af SILVANs mange butikker landet over.