Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Se vores udvalg af maskiner og arbejdsredskaber

Maskiner og arbejdsredskaber kan være nødvendige til mange former for gør-det-selv-arbejde. Især hvis du skal lave store projekter, er maskiner gode at have som en hjælp. Maskiner kan nemlig effektivisere arbejdet markant, så du både sparer tid og kræfter på arbejdet. Hvis du f.eks. skal lave støbearbejde eller lave et underlag til fliser, kan du med fordel bruge maskiner. Arbejdsredskaber er mere en form for støtte, når du skal lave byggeprojekter. Du kan bl.a. finde arbejdsbukke, så du kan lave et arbejdsbord, hvor du kan lave dine projekter, samtidig med at du har værktøj og tilbehør stående.

På denne side kan du netop se vores udvalg af maskiner og arbejdsredskaber. Vi forhandler eksempelvis arbejdsborde og bukke, kompressorer, stiger og stilladser og meget andet, som du kan læse om herunder. Når du har fundet det produkt, som du vil have, har du forskellige muligheder for bestilling og levering. En mulighed er, at du bestiller den til afhentning i en Silvan-butik via ”Click-and-Collect”. Det kræver dog, at den enkelte butik har varen på lager. Du kan også bestille den til levering til enten din hjemmeadresse eller et afhentningssted. Du kan se de konkrete leverings- og bestillingsmuligheder under det enkelte produkt, da det veksler fra produkt til produkt. Du er naturligvis også velkommen til at besøge en af vores mange Silvan-butikker og se vores udvalg af værktøj og materialer til gør-det-selv-projekter.

Brug stiger og stilladser, når du skal arbejde i højden

Hvis du skal arbejde i højden – det kan være i forbindelse med maling af et loft eller facadearbejde – kan det være nødvendigt med stiger og stilladser. Stiger findes i adskillige varianter. Skal du en gang imellem bruge en trappe, hvis du f.eks. skal nå noget på de høje hylder, eller hvis du skal skifte en pære, kan du overveje en trappestige. En trappestige bruges primært indendørs, og den kan foldes sammen, så den ikke fylder så meget, når den ikke er i brug. Du kan finde trappestiger i mange højder – både den høje og den helt lille køkkenstige.

Andre former for stiger er wienerstiger og skydestiger. Wienerstiger er en af de mest populære former for stiger. Det er en foldbar stige, der danner et ”A”, når den er foldet ud. Den kan stå for sig selv, så du ikke behøver at have en mur til at stille den op ad. Skal du have en wienerstige med mere stabilitet, kan du vælge en stige med fødder i bunden. En skydestige er en stige, som du skyder op, så du kan ændre dens højde. Den skal hvile op ad en mur, så den ikke kan stå op for sig selv. Du kan også finde en kombination af en skydestige og wienerstige, hvor du får begge typer af stiger i en model.

Hvornår skal du bruge en pladevibrator og tvangsblander?

Det er specielt til større anlægsprojekter, at du har brug for en pladevibrator og tvangsblander eller betonblander. Nogle gange er det nødvendigt at lave et stabilt underlag – f.eks. i forbindelse med fliselægning – og her er en pladsvibrator særdeles brugbar. Fordelen ved en pladevibrator er nemlig, at den kan komprimere sand og grus meget effektivt. Derved bliver underlaget meget hårdt og stabilt, så flisebelægningen kan hvile på grusunderlaget. Skal du lave en indkørsel, er det også vigtigt, at underlaget bliver stampet, så det kan holde til den store vægtbelastning fra køretøjer. I vores sortiment har vi flere pladevibratorer, som du kan vælge imellem.

Skal du blande byggematerialer, er det en blandemaskine, som du skal bruge. Særligt hvis du skal blande beton, er en betonblander tidsbesparende at bruge. Har du et projekt, hvor du skal bruge meget beton, er en betonblander næsten uundværlig. Du kan dog også bruge en blandemaskine til at blande andre byggematerialer såsom grus og sand. Vi har blandemaskiner i mange størrelser og typer i vores sortiment. Hvis du bare skal bruge en blandemaskine kortvarigt, kan det godt være en stor investering at anskaffe sig en. I stedet kan du overveje at leje en betonblander hos Silvan.

Hvilken kompressor skal du vælge?

En kompressor er en anvendelig og praktisk maskine til hverdagen. Du kender måske allerede til, at du har et fladt dæk på en cykel eller måske endda en bil, der hurtigst muligt skal have luft. I så fald er en kompressor en helt oplagt løsning. Med en kompressor kan du nemlig på nærmest ingen tid få luft i dækkene, så du kan bruge dit køretøj igen. Derfor bør ethvert værksted have en kompressor, så det er muligt at få adgang til luft til dækkene. Det er en god idé at have tilbehør som en dæktryksmåler til en kompressor.

Kompressorer er gode til meget andet end at blæse luft i et dæk. Eksempelvis kan den bruges til at rengøre overflader ved at blæse skidt og støv væk. Derudover kan du tilføje en spraypistol til en kompressor, så du kan bruge den sammen med en malersprøjte. Der findes også slagnøgler til en kompressor, så du kan få en slagnøgle med en stor kraft. Du kan finde store og tunge kompressorer, der typisk vil stå faste steder. Desuden kan du finde små og bærbare kompressorer, hvis du skal tage en kompressor med rundt – f.eks. hvis du skal pumpe luft i et dæk udendørs. Kompressorer findes både med ledning og batteri.