Arbejdsborde & bukke

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Sådan vælger du arbejdsbord

Et funktionelt arbejdsbord er vigtigt, når værkstedet skal indrettes. Gode arbejdsborde er behagelige at stå ved, praktiske, hårdføre og har godt med plads. Du kan få mange forskellige arbejdsborde. Nogle er fleksible og lette at flytte rundt, mens andre arbejdsborde er stationære og har en fast plads i værkstedet. Fleksible arbejdsborde er gode, når du gerne vil kunne slå arbejdsbordet sammen når det ikke er i brug. På den måde kan du have et arbejdsbord selvom pladsen er trang. Arbejdsborde der kan flyttes er også gode, hvis du gerne vil flytte værkstedet ud i haven. 


Når du skal vælge arbejdsbord, er det en fordel at tænke over, om bordet skal være fleksibelt, eller om det skal have en fast plads i værkstedet. Derudover er det en god ide at overveje, hvordan pladsen i værkstedet skal udnyttes. Skal der være ét stort arbejdsbord? Eller skal der være plads til hylder, skuffer og reoler? 

De fleste vil være enige i, at et rummeligt og ryddeligt arbejdsbord er dejligt. Det gør det let at få styr på indretningen og plads til at reparere alt fra cykler til små samlinger. Derfor er det en god ide, hvis du også let kan få plads til opbevaring af dit værktøj. Her kan du eksempelvis lave en værktøjsvæg, hvor værktøjet kan hænges op over arbejdsbordet. Du kan også opbevare dit værktøj i kasser under eller oven på arbejdsbordet, alt efter hvordan du indretter værkstedet.

Gør arbejdet let med arbejdsborde og bukke

Selvom arbejdsborde er vigtige, når der skal bygges og repareres, er bukke også svære at undvære. Et par arbejdsbukke i værkstedet kan nemlig gøre arbejdet noget lettere, når du skal i gang med at bygge. Arbejdsbukke er også en god hjælp, når du skal save, udskære, male, eller har behov for at få dine ting løftet op. Arbejdsbukke er også praktiske, når du skal arbejde med elementer, der ellers er uregerlige at arbejde med, ved arbejdsbordet. Det kan eksempelvis være store plader eller døre. 

Der findes mange forskellige bukke. Du kan eksempelvis få standard bordbukke i træ. Her kan du lægge en bordplade over, og så har du en god flade at arbejde eller sidde ved. Det er også en let og billig måde at lave et midlertidigt arbejdsbord på. Det kan også bruges, hvis du vil lave et hurtigt spisebord, eller et bord til en fest.  

Du kan også få bukke med teleskopben. Det gør det let at indstille højden. Er pladsen i værkstedet trang, kan du også få bukke, der kan foldes sammen. Så fylder de minimalt når de ikke er i brug, og er lette at stille op af væggen. 

Her på siden kan du let bestille både arbejdsborde og bukke. Vi leverer til din adresse, og du har altid 1 års fuld fortrydelsesret. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice eller besøge en af vores mange butikker, hvor vi står klar med gode råd og vejledning.