Arbejdsborde & bukke

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Hvad kan du bruge arbejdsborde og arbejdsbukke til?

Når du skal arbejde i værkstedet, er det en rigtig god idé at have et arbejdsbord. Et arbejdsbord gør, at du kan lave gør-det-selv-projekter i en behagelig højde, så du er fri for, at du skal arbejde nede på gulvet. Samtidig kan du bruge pladsen på arbejdsbordet til opbevaring af alt det værktøj og tilbehør, du skal bruge til et projekt. Dermed kan du have værktøj, søm, skruer, beslag, møtrikker helt tæt på dig, når du skal arbejde. Derfor er der mange funktioner med et arbejdsbord, da det på en gang kan bruges til opbevaring og arbejde.

Arbejdsbukke kan du også finde på denne side. Med arbejdsbukke kan du lave et arbejdsbord, hvis du tilføjer en bordplade. Dog kan du også bruge arbejdsbukke til andet. Eksempelvis kan du bruge dem til nemt at opsætte et ekstra bord, hvis du skal holde fest eller bare midlertidig har brug for ekstra plads. Har du f.eks. en gammel træplade eller dør, kan du hurtigt forvandle det til et bord med bukke. Arbejdsbukke giver en god stabilitet, så du behøver ikke at bekymre dig over, om bordet vælter. Vi forhandler i øvrigt også klapborde og klapstole hos Silvan.

Hvilke arbejdsbukke skal du vælge?

Hvilke arbejdsbukke du skal vælge, afhænger af, hvor ofte du skal bruge bukkene, og hvad du skal bruge dem til. Skal du primært bruge bukke til at lave et bord til en fest eller andet, kan du købe nogle enkle bukke, der kan bære en bordplade. Med sådan nogle arbejdsbukke har du ikke mulighed for at tilpasse højden, da du får dem i en standardhøjde på ca. 75 cm. Den maksimale belastning vil typisk være omkring 100 kg, så bukkene kan bære en hel del. Bukkene kan foldes sammen, så de ikke fylder så meget, og så de ikke er så svære at transportere.

En anden mulighed er foldebukke med teleskopben. Fordelen ved teleskopben er, at du kan tilpasse højden på bordet med forskellige højdeniveauer. Især hvis du arbejder ved et bord, er det en stor fordel, at du kan indstille bordets højde. Dermed kan du indstille højden, så den passer til din egen højde. Arbejder du i lang tid ved et arbejdsbord, der ikke passer til din højde, kan det være hårdt for ryggen – det er både, hvis du sidder eller står op ved arbejdsbordet. Som det fremgår af navnet ”foldebuk”, kan denne type buk foldes sammen, så den ikke fylder så meget, når den ikke bruges.

Se vores andet udvalg af opbevaring til værkstedet

For at få et godt værksted er det vigtigt, at du har plads til alt værktøjet, og at du kan sætte det i system. Her kan du bruge et arbejdsbord til noget opbevaring, men hvis du kun har et arbejdsbord til opbevaring, vil der hurtigt opstå et stort rod. Heldigvis kan du hos Silvan finde mange produkter til værktøjsopbevaring. Du kan f.eks. finde stålreoler, hvor du kan opbevare værktøj. Vi har også værktøjskasser, hvor du kan opbevare alt fra værktøj til søm, skruer, beslag og tilbehør til værktøj. Derudover kan du også finde værktøjstavler og redskabskroge, så du kan hænge værktøjet op.

Når du har fundet det produkt, som du gerne vil have, har du flere muligheder for bestilling og levering. Du kan se de konkrete leverings- og bestillingsmuligheder under det enkelte produkt. En mulighed er, at du kan bestille varen til afhentning i en butik via ”Click-and-Collect”. Det kræver dog, at butikken har varen på lager, hvilket du kan læse om under det konkrete produkt. Du kan også bestille produktet til levering til enten dit hjem eller et afhentningssted. Du er også altid velkommen til at besøge en af vores mange Silvan-butikker i hele landet, hvor du kan se vores udvalg af værktøj og meget andet til dit gør-det-selv-projekt.