Tilbehør til maskiner

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Find dit tilbehør til maskiner hos Silvan

For at du kan bruge maskiner, skal du have et godt udvalg af tilbehør. Typisk vil der medfølge tilbehør til maskinerne, men alligevel kan det være en god idé at tilkøbe noget ekstra tilbehør, hvis du skal bruge maskinen til særlige formål. Det kan også være, at du vil have noget nyt tilbehør til en maskine, som du har i forvejen, hvis det skal erstattes. I nogle tilfælde er det nemlig bare tilbehøret, der skal udskiftes, og i så fald er du fri for at anskaffe dig en helt ny maskine. Du kan især finde tilbehør til kompressorer på denne side.

Når du har fundet det tilbehør, som du vil købe til en maskine, har du forskellige muligheder for levering og bestilling. Det er under det enkelte produkt, at du kan se, hvilke leverings- og bestillingsmuligheder du har, da det er forskelligt fra produkt til produkt. En mulighed er, at du bestiller produktet til afhentning i en butik via ”Click-and-Collect”. Det kræver dog, at butikken har produktet på lager. Derudover kan du også bestille den til levering til din hjemmeadresse eller et afhentningssted. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at besøge en af vores mange Silvan-butikker, hvor du kan se vores udvalg af værktøj og materialer til gør-det-selv-arbejde.

Hvad bruger du blæsepistoler og dæktryksmålere til?

Blæsepistoler bruges til kompressorer. Det er en form for generelt tilbehør til en kompressor, som gør, at det er meget nemt at blæse med trykluft. Du kan bl.a. bruge en blæsepistol til rengøring af overflader, hvis du eksempelvis skal blæse savsmuld væk fra et arbejdsbord. Samtidig kan en blæsepistol bruges til at pumpe bolde, dæk og meget andet. Du skal have en trykluftsslange, hvis blæsepistolen skal fungere. Netop en trykluftsslange kan du også finde i vores sortiment. Hvis du vil have en meget lang trykluftsslange, har vi en trykluftsslangeopruller. Til en lang trykluftsslange er en slangeopruller det bedste valg, da du bedre kan holde styr på slangen.

Hvis du skal pumpe et dæk, er det klart bedst at bruge en dæktryksmåler. Med en dæktryksmåler kan du nemlig nøje følge med i, hvor stort trykket er i dækket. En anden fordel er, at du på mange dæktryksmålere kan indstille trykket, så dækket hverken får for meget eller lidt luft. Særligt til et bildæk er det en god idé at bruge en dæktryksmåler. Vil du gerne have en bred vifte af tilbehør til en kompressor, kan du vælge et tilbehørssæt. I et sådant sæt vil du bl.a. få blæsepistol, dæktryksmåler, spraypistol, trykluftsslange og meget andet. Vi forhandler i øvrigt også slagnøgler til trykluft.

Se vores udvalg af maskiner og arbejdsredskaber

Maskiner og arbejdsredskaber skal bruges til mange projekter. Heldigvis kan du hos Silvan finde et stort udvalg af både maskiner og arbejdsredskaber. Til store anlægsopgaver har du brugt for kraftige maskiner. Det kunne være en pladevibrator, hvis du skal forberede og bearbejde et underlag til en flisebelægning. Skal du bruge en pladevibrator, kan du finde en gummimåtte til den på denne side. Tvangsblandere og betonblandere er også nødvendige til meget arbejde, hvor der skal arbejdes med beton eller grus. I tilfælde af at du kun skal bruge store maskiner til enkeltstående projekter, har du også mulighed for at leje værktøj hos Silvan.

Mange gør-det-selv-projekter kræver, at du arbejder i højden. Det kan være, at du skal male et loft, eller at du skal skifte en pære. Derfor kan det være nødvendigt at have en stige og stillads til arbejdet – du finder mange typer af stiger og stillads hos Silvan. Arbejdsbukke er også gode, når du skal arbejde i værkstedet. Ved at tilføje en plade til arbejdsbukkene kan du hurtigt lave et arbejdsbord eller bare et ekstra bord, hvis du har brug for det til en fest. Vi har altså mange typer af maskiner og arbejdsredskaber, der kan støtte og hjælpe dig i dit projekt.