Kæder

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Find kæder til indendørs og udendørs hos Silvan

Kæder kan du bruge til mange formål. Hvis du f.eks. skal hænge noget op på væggen, er en kæde rigtig god at bruge. Du kan bl.a. hænge billedrammer, fotografier, tegninger og DIY-projekter på en kæde indendørs. En kæde er altså en praktisk løsning til hjemmet, som giver gode muligheder for ophængning. Samtidig er den også flot i hjemmet, og du er fri for at lave mange huller i væggen, hvis du skal hænge mange genstande op. En anden mulighed er, at du kan bruge kæder til afgrænsning, hvor du hurtigt og nemt kan tilføje og fjerne en afgrænsning.

En anden mulighed er at have kæder til brug udendørs. Her kan du hænge planter og meget andet op i udeområdet, ligesom du kan bruge den til at lave en gynge. Desuden kan du også bruge den til afgrænsning af udendørsområder. Der er altså mange muligheder med kæder. På denne side kan du finde et stort udvalg af kæder til både inden- og udendørs. Kæderne findes i mange forskellige størrelser, design og typer. Vi forhandler bl.a. kæder som kortledede kæder, langledede kæder, dekorationskæder, ringkæder, knudekæder og mange andre typer, som du kan læse mere om herunder.

Hvilken kæde skal du vælge?

Først og fremmest skal du vælge en kæde, der enten skal være til ude eller inde. Det er især vigtigt, at du vælger den rette type kæde til udendørsbrug. Udendørskæder skal nemlig have en særlig behandling, så de kan holde til at være udenfor. Det kan f.eks. være varmforzinkede kæder, der er modstandsdygtige over for fugt og kulde. Typisk skal udendørskæder være stærkere og mere robuste, da de skal bære mere vægt. Nogle kæder har en bæreevne op til 160 kg. Specielt hvis du skal bruge en kæde til en gynge eller lignende, skal du holde øje med kædens bæreevne.

Hvis du skal bruge kæder indendørs, har materialet på kæderne formentlig en stor betydning. Vi forhandler kæder med overflader som kobber, messing, nikkel, krom, stål og flere andre typer af materialer. Dermed skulle du gerne kunne finde et materiale, som passer til stilen i din bolig. Kæderne har også forskellige design. Hvis du skal åbne kæderne for at justere størrelsen, skal du ofte bruge tænger. Skal du bruge en kæde til at aflåse genstande såsom cykler og havemøbler, finder du også en sådan type kæde i vores sortiment. Det er en hærdet stålkæde, som derfor er meget stærk og sikker.

Hvilket tilbehør skal du vælge til kæder?

For at kunne få det optimale ud af en kæde bør du huske tilbehør til kæder. Hvis du skal hænge noget op på en kæde, er det eksempelvis en god idé at tilføje S-kroge. S-kroge er navngivet således, da krogene har form som et ”S”. Det gør, at det er nemt at hænge krogene på en kæde, hvorefter du kan hænge billeder, planter og meget andet op. Til at fastgøre en kæde på væggen eller andre steder kan du bruge skruer. Herunder kan du bruge en skruekrog, så du hurtigt kan fjerne og sætte en krog på plads.

I tilfælde af at du skal låse noget fast med en kæde, bør du bruge en hængelås. Hængelåse og kæder passer godt sammen, da du nemt kan sætte hængelåsen rundt om kæden. Når du har fundet det produkt, du gerne vil have, har du forskellige muligheder for bestilling og levering. Det er under det enkelte produkt, at du kan læse mere om de specifikke bestillings- og leveringsmuligheder, da det er forskelligt fra produkt til produkt. En mulighed er, at du kan bestille produktet til afhentning i en Silvan-butik via ”Click-and-Collect”. Det kræver dog, at den enkelte butik har varen på lager. Derudover kan du også bestille det til levering til enten din hjemmeadresse eller et afhentningssted. Du er naturligvis også velkommen til at besøge en af vores mange Silvan-butikker og se vores udvalg af værktøj og materialer til gør-det-selv-projekter.