Reb, snor & garn

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Stort udvalg af reb, snor og garn

Står du overfor en opgave, der kræver det rigtige reb, snor eller garn? I SILVAN kan vi hjælpe dig med at finde det helt rigtige materiale, så dine bindinger holder. Det er vigtigt at anvende det rigtige snor til dine projekter, da du på den måde får mest ud af dit snor og materialet, hvor det skal bruges. I SILVAN har vi mange forskellige produkter indenfor reb, snor og garn og vi er klar over, at det ikke altid er helt nemt at gennemskue, hvilket produkt der skal anvendes til hvad.  

Reb er en stærk form for bindemiddel og kan anvendes til flere forskellige ting. I SILVAN kan du både få reb i snoet eller flettet materiale. Du kan få reb med høj brudstyrke eller reb med elastik, som kan anvendes til diverse opgaver. Reb kan også have en dekorativ effekt, som f.eks. vores skyggereb i natur, som kan placeres langs loftet i stedet for en liste. Du kan også anvende reb som tørresnor, da det er et slidstærkt materiale og derfor sagtens kan hænge udenfor.   Vores udvalg af snor kan også anvendes til flere forskellige gøremål. Vores snor i polyester kan med fordel anvendes til gartneri i haven eller andre vigtige gøremål. Vi har også snor med multifunktion, som kan fungere til reparation af mindre projekter. Snor kan også anvendes til kreative formål, og derfor har vi også et stort udvalg af forskellige farver.   Garn kan være et rigtig stærkt bindingsmiddel, og i SILVAN finder du et stort udvalg. Garn anvendes som oftest til forskellige hobbyaktiviteter. F.eks. har vi i SILVAN slidstærkt sejlgarn, som også kan anvendes til dekoration.

Bind stærke knob med reb, snor og garn

Når du arbejder med reb, snor eller garn er der flere forskellige måder, du kan håndtere bindingsmaterialet på. F.eks. er det godt at kunne binde stærke knuder, så du er sikker på, at dit projekt holdes godt sammen. Du kan med fordel binde forskellige knob, når du skal sikre dig at knuden holder. Et knob er en knude, som kan bindes på et eller flere tove sammen. Skal du sammenkoble to reb, anvendes der et råbåndsknob. Du kan nemt binde et råbåndsknob der er stærkt. Du starter med at lave to halvstik - ét på hvert reb. Herefter tager du venstre ende af rebet, også kaldet tampen, og fører den over højre. Du gør det modsat med højre ende af rebet. Nu skulle du gerne have begge ender af dit reb ned langs eget tov. 

Har du flere spørgsmål til reb, snor eller garn er du altid velkommen til at komme forbi en af vores mange butikker landet over.