Beslag

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

SILVANs forskellige beslag

I SILVAN finder du et stort udvalg af forskellige beslag til dit gør-det-selv projekt. Hvad enten det er vinkelbeslag, universalbeslag, skabshængsler eller bladhængsler så kan du finde, det beslag du mangler i SILVAN. Vores beslag kommer i rustfrit stål, så du er sikret en lang levetid. Fordelen ved mange beslag er, at de er nemme at installere og kræver ofte ikke mere end to skruer og en skruetrækker til at fastgøre dem. 


De mest almindelige beslag hedder vinkelbeslag og anvendes til indendørs brug. Oftest bruges denne form for beslag til at sammenføre to elementer. Et vinkelbeslag findes i mange forskellige former og udformninger og er især gode til mindre tømmerinstallationer. Det er nemt at blive forvirret over de mange huller i vinkelbeslaget. Hullerne er blot til at sikre, at du kan installere beslaget et sted i dit træ, hvor der ingen knaster er.  

I SILVAN kan du også få et komplet sæt af vindafstivningsbeslag. Det skal monteres på oversiden eller underside af et spær. Med sættet følger alle beslag, nødvendige møtrikker og skruer med, så du nemt selv kan installere dit nye vindafstivningsbeslag. 

En anden form for beslag fås med et hulbånd, som er et metalbånd med huller. Denne form for beslag anvendes som laskeplade i forskellige trækonstruktioner, men har derudover også flere forskellige anvendelsesmuligheder. Hulplader fås i forskellige størrelser og former, og vi anbefaler altid at anvende to hulplader samtidig. Kryds hulbåndene diagonalt og skru dem fast alle steder hvor de skal holdes oppe.  

Har du brug for beslag til udendørs brug? Så kan du med fordel anvende et fladjern. Denne form for beslag er udstyret med en varmforzinket overflade, der sørger for stærk holdbarhed. Et beslag med varmforzinket overflade, anvendes ofte som samlinger af skure eller andre haveanlæg.

Andre beslag

Ud over beslag til arbejdsmæssige formål, kan du i SILVAN også få beslag som f.eks. en skydelås. Denne form for beslag kan du nemt selv installere, og det er nemt for dig at tilføje en lås der hvor der mangler. Her anbefaler vi igen at købe et beslag med varmeforzinket overflade, hvis beslaget skal installeres udenfor på f.eks. et skur eller en indhegning. 

En anden form for beslag er patentbånd og er især anvendeligt i forbindelse med rørophæng. Denne form for beslag er ikke lige så stærkt som hulbånd og bør ikke anvendes til at holde tunge materialer. Patentbånd anvendes også til flere forskellige hobbyformål, da det er nemt og let at arbejde med. 

Til sidst er det værd at nævne det traditionelle L-beslag, som er det mest anvendelige beslag når du skal montere hegn. Denne form for beslag giver en pæn side til dit hegn, hvor man nærmest ikke kan se beslaget. 

 Har du flere spørgsmål til beslag, er du altid velkommen til at komme forbi en af vores mange butikker eller kontakte vores kundeservice.