Skruer

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Skruer til alle ophæng

I SILVAN finder du et stort udvalg af forskellige skruer, som du kan anvende til alle dine ophæng i dit hjem. Skruer er et anvendeligt værktøj, der anvendes i forbindelse med diverse ophæng. En skrue består af et hoved med et kærv i toppen samt et gevind. Der findes forskellige typer skruer, som nemt kan adskilles ved forskellige udseender af hoveder og kærv. I SILVAN kan du få alt lige fra skruer med panhoved, lineshoved, kulgeformet hoved eller et fladt forsænket hoved. 


Gevindet på skruer er oftest det som adskiller de forskellige typer af skruer. Gevindet sørger for, at skruen kan skrues i, og der findes flere forskellige typer af gevind. I SILVAN kan du få skruer med groft gevind som især bruges til forskellige typer træ. Derudover kan du få skruer med fint gevind og high-low gevind, som hovedsageligt anvendes til at sætte gipsplader op med. Der er også forskel på den kærv, der findes i hovedet af skruen. 

I skruens hoved er der en kærv, som kan se forskelligt ud afhængig af skruens type. I SILVAN kan du få skruer med lige kærv, TX, unbrako eller krydskærv. Det vigtigste du skal huske er, at anvende den rigtige skruetrækker med det rigtige bit, som der passer til. Hvis du ikke anvender det bit der passer til kærvet kan det skade din skruetrækker.  

I SILVAN har vi både skruer der er varmegalvaniseret, og altså har været igennem en proces hvor skruerne sænkes ned i et varmt zinkbad. Der findes også elgalvaniseret skruer, som har været igennem en elektrisk ladet proces.

Vælg de rigtige skruer

I SILVAN har vi et stort udvalg af forskellige typer skruer. Skruernes udseende har betydning for, hvad de skal bruges til, og hvilket materiale de passer sammen med. Oftest hvis du skal hænge noget op indenfor, skal du anvende en skrue der er elforzinket. Den mest almindelige form for skruer er spånskruer, og kan anvendes i de fleste forskellige typer af træ. Spånskruer fås i forskellige størrelser og i forskellige typer, så de passer til lige netop det materiale du skal bruge dem til. Gipsskruer skal anvendes, hvis du skal hænge gipsplader op. Denne form for skrue fås i to forskellige udgaver. Der findes en grov model som anvendes når du skal montere gipsplader på træ og i en lidt finere udgave til gipsplader der skal monteres på et stålskelet. Derudover kan du i SILVAN også få maskinskruer, sømskruer og beslagskruer. 

Har du flere spørgsmål til hvordan du skal anvende din skruer, er du altid velkommen til at komme forbi en af vores mange butikker landet over.