Sortimentskasser

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Skab overblik med en sortimentskasse

Skruer, søm og andre småting kan være svære at opbevare på en overskuelig måde. Med sortimentskasser kan du nemt opbevare dine små ting og sager i dit værksted, og samtidig have et klart overblik dit værktøj. Sortimentskasser tillader en nem opbevaring af alle dine sager i den samme kasse, uden at dine ting bliver rodet sammen.  


I SILVAN har vi et bredt udvalg af sortimentskasser, så du kan få de sortimentskasser, der passer til dit behov. Små løse dele har det med at forsvinde, og derfor kan det være en fordel med en sortimentskasse, for at holde styr på alle dine søm og skruer. I SILVAN kan du få en sortimentskasse, der er fyldt med forskellige skruer og plugs, og du kan med fordel genbruge kassen igen og igen.

Forskellige sortimentskasser

Hvilken sortimentskasse du skal vælge, afhænger af dit behov. I SILVAN har vi forskellige størrelser af sortimentskasser, som kan indeholde alt lige fra 100 til 800 styks. 

I SILVAN har vi forskellige sortimentskasser, og hvilken en du skal vælge kommer an på, hvad den skal bruges til. Du kan få sortimentskasser der er beregnet specifikt til søm og skruer til udendørsbrug, eller du kan få sortimentskasser, der opbevarer alt hvad du skal bruge i forbindelse med billedophæng. Derudover kan du selvfølgelig også få en mere alsidig sortimentskasse, der kan opbevare spånskruer, dybler, kroge og søm osv.  

Vores sortimentskasser kommer med håndtag, så du nemt kan tage dit værktøj med dig rundt hvis du f.eks. har et erhverv der kræver, at du tager dit værktøj med dig.  

Alt i alt er sortimentskasser altså en smart måde hvorpå, du kan opbevare dine søm og skruer. Med en rumopdeler, kan du opbevare flere forskellige ting i den samme kasse og nemt holde overblik over dit værktøj. 

Har du flere spørgsmål til sortimentskasser, er du altid velkommen til at komme forbi en af vores mange butikker.