Sortimentskasser

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Med sortimentskasser kan du skabe et bedre overblik

På værkstedet kan der hurtigt opstå rod og uorden, da der kan være så meget værktøj og tilbehør at holde styr på. Især småt tilbehør som skruer, søm, plugs og møtrikker kan risikere at rode over hele værkstedsbordet, hvis de ikke er opbevaret i små kasser. Rod kan gøre det særdeles svært at finde den rigtige type skrue, søm eller plugs, hvis de ikke er placeret i en logisk og overskuelig orden. En løsning på dette problem kan være sortimentsbokse, hvor du kan placere tilbehøret til værktøj i små kasser, så du nemt kan finde det, som du leder efter.

Hos Silvan har vi et stort udvalg af sortimentskasser. Du kan både finde sortimentskasser med og uden indhold. Hvis du specifikt leder efter en tom sortimentskasse, skal du se i vores udvalg af værktøjskasser. Når du har fundet det produkt, som du vil have, har du forskellige muligheder for levering og bestilling. En mulighed er, at du kan bestille det til afhentning i en Silvan-butik via ”Click-and-Collect”. Det kræver dog, at butikken har varen på lager. Desuden kan du bestille det til levering til enten din hjemmeadresse eller et afhentningssted. Det er under det enkelte produkt, at du kan se de konkrete bestillings- og leveringsmuligheder. Du er også altid velkommen til at besøge en af vores mange Silvan-butikker og se hele vores udvalg af produkter til gør-det-selv-arbejdet.

Hvilken sortimentskasse skal du vælge?

I vores udvalg kan du finde flere forskellige typer af sortimentskasser. De adskiller sig både i forhold til deres indhold, størrelse og materiale. Eksempelvis kan du finde sortimentskasser med skruer og plugs, hvilket er smart, da skruer og plugs ofte skal bruges sammen. En anden fordel er, at du er sikker på, at du får skruer og plugs i samme størrelse. Skal du kun bruge enten skruer eller plugs, kan du også finde sortimentsbokse med udelukkende skruer eller plugs. Sortimentsboksene findes i mange størrelser – du kan finde kasser med flere hundrede dele eller med 10-15 dele.

Når du skal vælge skruer eller andet, skal du særligt holde øje med, om de er til udendørs eller indendørs brug. Du kan også se, hvilken form for kærv skruerne har. Ud over skruer og plugs kan du også finde sortimentskasser med søm, bolte og møtrikker. Sortimentsboksene adskiller sig desuden fra hinanden, hvad angår deres design. Du kan bl.a. finde bokse med håndtag, så du nemmere kan tage dem med rundt. Du kan genbruge sortimentskasserne, når de er tomme, hvor du kan bruge dem til opbevaring af f.eks. tilbehør til værktøj, sytøj, legetøj og meget andet.

Sådan skaber du orden i dit værksted

At have orden i værkstedet kan spare dig for meget tid og bøvl. Du slipper nemlig for at skulle lede længe efter værktøjet og tilbehøret, hvis du har opstillet det i et overskueligt system. Da værktøj findes i så utroligt mange varianter, er det en fordel at opbevare ud fra værktøjstypen. Her er det vigtigt at bruge særlige former for værktøjsopbevaring. En sortimentskasse er en type af værktøjsopbevaring, men der findes mange andre former for opbevaringsløsninger. Du kan f.eks. bruge redskabsophæng, værktøjstavler og værktøjskasser til både stort og småt værktøj – du finder alle disse former for opbevaring hos Silvan.

For at skabe en så god opbevaring som muligt i værkstedet kan du udnytte højden i rummet. I så fald får du et større areal til opbevaring. Værkstedsreoler er rigtigt gode til at udnytte højden i rummet, da du får en masse hylder med god plads til værktøj. Værkstedsreoler findes i mange varianter og størrelser, og de har forskellig bæreevne. De er lavet til at kunne holde til at være i det lidt mere slidsomme miljø i værkstedet. Det er helt oplagt at placere sortimentsbokse på værkstedsreoler. Alternativt kan du opbygge hylder direkte på væggen, hvis du bruger vægskinner og hyldeknægte.