Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Værktøjsopbevaring skaber orden i værkstedet

Uden et opbevaringssystem kan det være svært at få orden på alt værktøjet i værkstedet. Det kan hurtigt komme til at flyde over det hele, og det kan være svært at finde rundt i det. Et system med værktøjsopbevaring kan derfor hjælpe dig til at opbevare værktøjet bedre, så du får et godt overblik. Desuden kan værktøjsopbevaring også forbedre sikkerheden, da det mindsker risikoen for, at du falder over værktøj, der flyder på gulvet. Du passer også bedre på værktøjet ved at opbevare det korrekt, så du nemmere kan vedligeholde det, hvilket gør, at det kan holde i længere tid.

Værktøjsopbevaring findes i flere typer, så du kan opbevare både stort og småt værktøj. Vi har bl.a. stålreoler og værktøjskasser samt mange andre former for værktøjsopbevaring, som du kan læse mere om her på siden. Du har forskellige muligheder for at bestille en vare hos Silvan. En mulighed er, at du kan bestille den til afhentning i en Silvan-butik via ”Click-and-Collect”. Det kræver dog, at butikken har varen på lager. En anden mulighed er at bestille den til levering til enten et afhentningssted eller din hjemmeadresse. Det er under det enkelte produkt, at du kan se, hvilke muligheder for levering og bestilling du har. Du er naturligvis også velkommen til at besøge en af vores mange Silvan-butikker i hele landet, hvor du kan se vores udvalg af produkter til gør-det-selv-projekter.

Hvorfor skal du bruge stålreoler til værktøjsopbevaring?

En af de mest oplagte produkter til værktøjsopbevaring er stålreoler. Stålreoler – der også kaldes værkstedsreoler – giver dig stærke hylder, hvor du kan placere værktøjet og tilbehøret. I sin opbygning minder stålreoler meget om almindelige reoler, men forskellen er, at stålreoler er lavet til at kunne holde til at være i et værksted. Først og fremmest er de robuste, så de kan holde til at bære tungt værktøj. Nogle hylder på stålreoler kan bære op til 800 kg, så du kan også opbevare stort og tungt værktøj på disse typer. Har du ikke brug for en så stærk værkstedsreol, kan du også finde stålreoler med en mindre bæreevne.

Derudover kan du også vælge værkstedsreoler ud fra, hvor store de er. Har du brug for en stor værkstedsreol, er det særligt dem med en høj bæreevne, som du skal overveje. Vi forhandler også andre former for værktøjsopbevaring. Eksempelvis kan du finde redskabskroge, der især er gode til haveredskaber. Samtidig kan du finde værktøjstavler, så du kan skabe et bedre overblik over værktøjet. På en værktøjstavle er det primært mindre typer af værktøj, som du kan hænge op, f.eks. skruetrækkere, hammere og tænger. Generelt set er det en god idé at udnytte væghøjden til opbevaring, da du så får et større areal til opbevaring.

Husk også værktøjskasser til praktisk opbevaring

En værktøjskasse er næsten altid en nødvendighed, hvis du har en værktøjssamling derhjemme. Selv hvis du kun har et lille udvalg af værktøj, kan en værktøjskasse hjælpe dig til at skabe et overblik over det. Det smarte ved værktøjskasser er også, at de ofte har et indbygget håndtag, så du nemt og hurtigt kan tage kassen med på farten. Værktøjskasser er lavet i stærke og robuste materialer, og derfor kan de holde til at blive taget med rundt. Har du noget værktøj, der er lidt skrøbeligt, kan du desuden beskytte det ved at have det i en værktøjskasse.

Du kan også finde sortimentskasser hos Silvan. Sortimentskasser bruger du til at opbevare mindre tilbehør til værktøj. Det kan være bor, bit og savklinger. Der kan også være søm, skruer og møtrikker i sortimentskasserne. Vil du gerne have en værktøjskasse og sortimentskasse i samme produkt, findes der også værktøjskasser med indbygget sortimentskasse på toppen. På denne måde kan du både medbringe værktøj samt tilbehør. Hos Silvan har vi et stort sortiment af værktøjskasser og sortimentskasser. Derfor burde du kunne finde et produkt, der lever op til dine behov – uanset om du er på udkig efter en lille eller stor kasse.