Andet værktøjsopbevaring

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Værktøjsopbevaring til alt dit værktøj

Med den rigtige værktøjsopbevaring kan du organisere dit værktøj på en overskuelig måde, der giver overblik i værkstedet. Du undgår også at dit værktøj bliver væk, da du nemt kan give alt dit værktøj en fast plads. I SILVAN har vi alt, du skal bruge af værktøjsopbevaring til at skabe orden i dit værksted. Du kan vælge mellem forskellige krogsæt, stativer og opbevaringssystemer. 


Med SILVANs hele opbevaringssystem til værktøjsopbevaring, kan du selv organisere dit værktøj som du ønsker. Du kan selv bestemme hvilke elementer du vil tilføje, så har du f.eks. mange skovle der skal op at hænge, kan du med fordel købe en ophængningsskinne med en masse kroge. Til opbevaringssystemet kan du også få slangeophæng eller ophæng til en stige. Du bestemmer helt selv, hvordan du vil fordele din værktøjsopbevaring.  

Vores udvalg af værktøjsopbevaring indeholder også en masse andre elementer. Har du f.eks. en cykel der af flere grunde ikke skal stå ude, kan du i SILVANs udvalg af værktøjsopbevaring finde en cykelkrog. Så kan du nemt montere din cykel på væggen og stadig have masser af plads i garagen.

Smart og nem værktøjsopbevaring

Inden du investerer i en masse ny værktøjsopbevaring, bør du overveje, hvordan du gerne vil opbevare dit værktøj. Ikke nok med at det er vigtigt med orden i værktøjet, så holder dit værktøj også længere med den rigtige værktøjsopbevaring. F.eks. slider det mere på en hammer at ligge begravet i en værktøjskasse, men med SILVANs smarte opbevaring kan du nemt hænge din hammer op på væggen. Vælger du at hænge dit værktøj op på væggen, kan du med fordel afmærke værktøjets form med en blyant. På den måde ved du altid, hvor dit værktøj skal hænge, og du kan nemt se hvad der mangler.  

I SILVAN står vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til værktøjsopbevaring.