Værktøjskasser

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Vælg den perfekte værktøjskasse

Med en værktøjskasse kan du holde styr på alt dit håndværktøj, skabe orden og transportere det hele med dig rundt. Det gør det let at tage dit vigtigste værktøj med dig, hvis du eksempelvis skal arbejde i haven, hos naboen eller reparere noget for et familiemedlem. 


Hos SILVAN har vi mange forskellige værktøjskasser, og du kan derfor helt sikkert finde en, der passer til dig. Blandt vores udvalg har vi både mindre sortimentsbokse, der passer perfekt til skruer og andre smådele, ligesom du kan finde værktøjskasser i kraftigt plast, der både kan rumme dit håndværktøj og smådele. Udover værktøjskasser i plast, har vi også tasker og vogne til værktøj. Kan du godt lide fleksibilitet og tage det meste af dit værktøj med rundt, er en rummelig værktøjskasse af plast måske det rette valg for dig. Har du mange løse dele og brug for at skabe orden, kan du med fordel vælge en sortimentskasse. Det gør det let at få orden og styr på alle smådelene i værkstedet. 

Med en værktøjskasse kan du samle og opbevare alt dit værktøj samme sted. I de fleste hjem ved man også, at det er i værktøjskassen man skal lede, hvis man skal bruge en møtrik til cyklen, eller en hammer og et søm, til at hænge det nye billede op. Derfor er værktøjskassen et centralt sted, for opbevaring af det meste værktøj. Er du en ægte handyman – eller woman – har du måske mere værktøj, end hvad der er plads til i en traditionel værktøjskasse. Her kan du med fordel bruge en værkstedsvogn med hjul som værktøjskasse. Den er let og fleksibel at skubbe rundt og kan også fungere som supplement til en reol eller hylder i værkstedet.

Hvilken værktøjskasse er bedst til mig?

Når du skal vælge værktøjskasse skal du altid tage udgangspunkt i dig selv. Det er vigtigt, at finde frem til netop dine behov og hvordan du arbejder, så du kan finde den værktøjskasse, du vil blive gladest for. 

En værktøjskasse i plast er yderst populær. Den er let at lukke, så dine ting ikke falder ud, har typisk flere rum, kan tåle fugt, kulde og udendørs brug. Nogle gange kan den endda tåle en massiv vægt, så den også kan bruges som skammel. 

Har du meget tungt værktøj - eksempelvis til biler og andre køretøjer - vil en værktøjskasse af metal måske være en god løsning. Så er du sikker på, at den kan holde til værktøjets tunge vægt. Det kan nemlig godt være en hård belastning for en værktøjskasser i plast, selvom de kan holde til megen vægt. En værktøjskasse af metal er dog bedst til indendørs brug, da den godt kan få rust, hvis den får meget fugt.  

Du kan også få en værktøjskasse med en solid bund, hvor resten er fremstillet af solidt stof. Det gør den let at transportere og have over skulderen. Ofte bruges værktøjstasken som et supplement til værktøjskassen, når du blot vil medbringe noget af dit værktøj. En værktøjstaske kan naturligvis også bruges på samme måde som en traditionel værktøjskasse.